tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kynsienkasvatus operaatio

Ajattelimpas tässä välipostauksena kertoa kynsieni tarinan. Tai no, viimeisten 5 kuukauden tarinan. :DLähtökohta ei ollut mikään kaunein. Sieltä täältä punertavan kamalan muotoiset (ja vieläpä kaikki vähän eri muotoiset) lyhyet kynnet. Argh. Tällaisia kynsiä en enään koskaan itselleni halua :D Ja kuva on siis maaliskuulta. Sitte päätin että nyt rupean tosissani kasvattamaan näitä kynsiä ja pitämään niitä kunnossa :D
 

Huhtikuulla ne jo alkoi edes näyttää kynsiltä, ainaki tuo viimeisin kuva joka on aivan loppukuusta, kynnet näyttävät jo ihan hyvältä. Muotokin on jo kutakuinkin vakiintunut.Sopivasti juuri viilauksen jälkeen otettu kuva niin kynnet näyttää kamalilta, mutta eniveis. Pituutta tullut roimasti lisää, nämä on siis toukokuulta. 

Kesäkuun lopussa pahasti kellertävätä, mutta PITKÄT kynnet!

Ja nyt juuri kuvatut. Keltaisuus poistunut jonkin verran essien keltaisuudenpoistajan ansiosta. Keskariin tullut pienenpieni halkeama kärkeen ja pelkäänkin että koska se sieltä repsähtää. Kynnet on suhteellisen vahvat ja taipuisat, ja pitkät ♥ Etusormen kynsi vähän vammailee ja näyttää lapioisuuttaan, mutta poistin juuri lakat ja se tekeee tuota aina sen jälkeen :D Normalisoituu parissa minuuttissa onneksi.

Tähän pituuteen nää saakin jäädä, jolleivat jopa pikkuisen lyhene, pitempien kanssa voisi tulla jo hankaluuksia :D Oikeen käden kynnet on vähän jäljessä vielä, niiden pituus on tuo huhti-toukokuu kynsien välistä :D

Kasvatusprosessissa mukana on Mavalan Scientifique, rimmelin stronger sekä kaikenmaailman kynsiöljyt ja käsirasvat ja supervarosvaisuus. :)


6 kommenttia:

 1. Ihanan pitkät nuo sun kynnet! :) Tänään juuri jouduin omat kynnet viilaamaan lyhemmäksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä niin odotan sitä jos joudun nää joskus lyhentää..

   Poista
 2. Käytitkö tota Mavalan Scientifiqueta koko kynnelle vai vain kärkiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen valkosen alueen vähä yli, nyt ku pitemmät kynnet niin vain valkoselle osalle :)

   Poista
 3. Blogini osoite on muttunut. Ennen se oli janninkynsiblogi.blogspot.fi, nyt se on nail-landd.blogspot.fi

  http://nail-landd.blogspot.fi/

  VastaaPoista