tiistai 30. heinäkuuta 2013

Miss Conduct


Orly - Miss Conduct
Seppälän rusetteja

Katsokaa nyt sitä! Tää on ihan täydellisyys!
Viikonloppuna kävin ystäväni lakkalaatikkoa penkomassa, ja uimassa mutta ne lakat oli se pääpointti, ja bongasin tämän herkun. Enhän mä tätä ookkaa kuolannu ku kauan, joten kun oli mahdollisuus se saada kynsille niin eihän siitä voinut kieltäytyä. Ja siinä se nyt komeilee. rakkautta. Miksi oi miksi multa ei löydy tätä.

Miitistä saatuja rusetti tarroja päätin sitte lätkiä päälle, eihän ne mitään nättejä ole, mutta en raaskinut tätä komeutta millään peittävämmälläkään täyttää. Rusetit oli haaankalia laittaa, eikä ne pysynyt kun parhaimmillaan 4 tuntia, että taitaapi jäädä loput käyttämättä. Tai eihän sitä jos vaikka innostuisi. Kaikenlisäksi nämä olivat aivan liian isoja, ainakin mun mielestä. Mutta Miss Conduct ♥
Pääsimpäs testaamaan Seche Viteä, ja painiihan se nyt aikalailla eri sarjassa kuin omistamani Orlyn flash dry pikakuivattaja tai rimmelin päällyslakka, tai vaikka ne yhdessä. Kuivui noin sata kertaa nopeampaa ja no myönnän, kyllä se kiilsikin aika taivaallisesti.

Palmukynsissä käytettyjä en tiedä, enkä rupea arvailemaan. Paitsi Gina Tricot - Aspen gold on tuo keltainen ja Color Club - Beyondia käytetty leimauksissa!
Palmut ihmelaatasta B37.

Tälläiset taiteli siis ystäväni itselleen, miten niin kynsien pituudessa eroa. hehe. :D Nomutta, välillä mäkin jopa kaipaan lyhyitä kynsi kun esimerkiksi koko kynnen leimoja on ihan turha toivo yrittää mahduttaa näille. Onneksi edes toisessa kädessä (ainakin vielä..) suhteellisen inhimillisen mittaiset kynnet joihin voi testata kokokynnen leimoja :p

Oli muuten aika tuskaa tuo B37 leimaaminen, itsehän olen sitä kokeillut vain kerran ja hermo meni, mutta ompa yhdet onnistuneet kynnet tehty silläkin laatalla, nyt voin hyvillä mielin heittää sen takaisin kaapin perälle. Paitsi että olen itsekkin suunnitellut palmukynsiä ja näiden näkeminen ei ainakaan auta asiaan. Ehkä voinee olla täällä nähdä pian toiset samankaltaiset palmukynnet ja hermojenmenetys laattaan! :D2 kommenttia:

 1. Ihana tuo Orly! :p Ja tää uusi ulkoasu on tosi kiva!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä täyttä rakkautta, ja voipi olla että pian saan myös itsellen tuon kyseisen yksilön :p

   Kiitos, itsekkin olen kerrankin tyytyväinen! :)

   Poista