torstai 4. heinäkuuta 2013

Yllärihiekka


Golden rose - Holiday 66

Rupesin kaikessa rauhassa lakkaamaan ajatuksena saada vaaleanoranssit kynnet, suurenä järkytyksenä tuli että lakka oli aivan omituista ja siitä jäi outoja kasoja kynnelle. Ajattelin jo sen olevat erittäin surkea maanantaikappale. Rupesin sitten kiukkuisena googlettamaan tätä kyseistä lakkaa ja tulin siihe tulokseen että hei, TÄÄ ON HIEKKALAKKA. Sinänsä positiivinen yllätys, ois tän värinen cremenäkin ollut ihan kiva, mutta käy se näinkin :D Menin ihan shokkiin tästä yllärihiekkalakasta, joten en keksinyt sille mitää koristeluita. Saatte nyt tyytyä pelkkään Holidayhin :)

Yllätyin positiivisesti kuinka nopeasti tämä kuivui, ajattelin että pitänee olla loppupäivä kynnet ojos ettei mee ruttuun. Mutta näähän oli ihan täysin kuivat noin puolessa tunnissa! Ja ilman päällyslakkaa tai pikakuivattavaa. Mun mielestä aika hyvä saavutus. Pahemmin en kuivumista edes seurannut, mutta siinä suurinpiirtein puolen tunnin kohdalla kokeilen onko ne kuivat, ja nehän oli!

Kynsillä on lakkaa kaksi kerrosta, ja ainakin mun mielestä se riitti hyvään peittävyyteen, ja pilaantumisepäilyistäni huolimatta tulin siihen tulokseen että varsin laadukas lakka. Hiplasin tätä varmaan koko päivän kun se mukamas tuntui niin kivalta :D Okei ei vain mukamas, vaann se tuntui kivalta! *hiplaa vähän lisää*


2 kommenttia:

 1. Wou, mikä yllätys :D
  Mistä ostit tuon hiekkalakan, tahtoo kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tuli miittisponsoreilta, mutta käsittääkseni näitä saa BBE:ltä, jolla on tuotteita myynnissä ainakin Kampin beauty brands shopissa ja powerparkin outletissa :)

   Poista