keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Half moon mani week: Day 3WildMild - Desiree
Golden rose - Jolly jewels 112

Voi olla mahdollista, että vähän innostui edellisessä kynsihuollossa, ja voi olla, että sen seurauksena kynnet krhm hieman pitenivät. Tiedä mikä vinksahdus siinä yhtäkkiä tapahtui, mutta samalla kun kokeilin ensimmäistä kertaa muotteja, kokeilin samalla kunnon stilettoja! Ei hätää, ei nämä mulla kovin montaa päivää tule olemaan :D Ja koska ensimmäinen kysymys tällaiset kynnet nähdessään on: Kuinka noilla pyyhitään perse? Voin nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä todeta, että ei mitään ongelmaa! :DD Hyvin onnistui.

Mulla on kynsillä pohjalla glitterliukuvärjäys (huolimattomasti tehty sellainen) ja tästä johtuu pinnan röpöliäisyys, pikkurilli on sitten taas täysin huolimattomuuttani tuollainen omalaatuisen näköinen, mutta siinä kun oli neljä tunti kynsiä vääntäny niin ei enään oikein silmät ja käsi tehnyt yhteistyötä. Muutenkin kynnet on vähän hutaisten tehty, mutta tulipa tehtyä! Glitterliu'un näette sitten myöhemmin ;)

* Well, might be I get little be to excited at last nail maintenance... Don't worry, these won't last long :D After few days I guess I do not know how to live with these and file them down. But it's nice to have some variation to nails!


13 kommenttia:

 1. Mä mietin lähinnä miten sä laitat piilarit... Mutta ethän sä niitä kauheen usein toki vaihdakkaa :D Mut hei, nää on siistit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa juuri tänään päätin vaihtaa piilarit... Mutta onnistui! :-D

   Poista
 2. Wouh! Vielä saat kyllä lisäharjoitella, ei oo nimittäin mitkään kaikkein kauneimmat stiletot. Ota mallia RiaG:ltä. (Tai noh, oot tainnu jo ottaakin :D) Mutta hyvä kun ei tule olemaan montaa päivää :)
  - Lare

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeesp, kyllä mä tiiän ettei nää kovin kauniit oo, mutta oli tosiaan ensimmäiset muottikynnet, ja ekat näin pitkät :-D Rian kynnet on kyllä superihanat, ehkä mäkin joskus osaan! :)

   Poista
 3. Ja siis en pahalla tarkoittanut! Lisäharjoitusta vaan ja rutkasti!
  - Sama Lare :)

  VastaaPoista
 4. no se on hyvä että perse on puhdas :D:D

  VastaaPoista
 5. Tosi upeat ja näyttävät nuo superpitkät stiletot. :) Ja lakkaus on tosi kaunis myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisivat olla kauniimmatkin, mutta Kiitos! :)

   Poista
 6. Voi apua tuo pituus! :D Mulla tuottaa välillä vaikeuksia näiden nykyistenkin kanssa, vaikka eihän nää sinällään oo kauheen pitkät, mutta jotkut tuntuu elävän stiletoilla ihan hyvin. Kauniita ne kyllä on. :) Ei tosin taida olla se helpoin muoto toteuttaa, näin oon ymmärtäny.

  Mutta värimaailma on nam. <3 Eikä nää musta näytä yhtään hullummilta ekoiks(?) stiletoiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees ensimmäiset tällaiset ovat :) Pikkurillin kanssa olisi voinut ollu vähän huolellisempi, mutta eivät nämä mitenkään pahat muuten ole :) Mun mielestä nää oli kivat tällasena kokeiluna, mutta joo, en mäkää tällaisten kanssa kovin montaa päivää menisi :D Vaikka on ne siltiki kivat...! Taidan kuitenkin pysytellä tuossa pari senttiä lyhyemmässä mallissa :D

   Poista