keskiviikko 26. helmikuuta 2014

SydänleimojaPaese - 134 °
Make up store - Jessica °
Essence - Stamping white
Lumene - Pink Diamond °
Lumene - Sparkle burst °
Lumene - Top coat silver °
MoYou London - Princess collection 14 °

Nyt päästään taas vähän tuoreempiin lakkauksiin...

Hempeämpää vaihteeksi! Nämähän olisivat voineet mennä vaikka ystävänpäiväkynsistä, joten olkoot myöhästyneet ystiskynnet. Halusin päästä testaamaan kerralla muutamaa miitistä saatua lakkaa, ja mikäs siihen olisi parempi kuin skitlette. Nämä lakat tulen esittelemään vielä yksistäänkin.

Pikkusormesta löytyy hiekkalakka, joka kantaa nimeä Jessica. Jotenkin tykästyin tähän, vaikka se väriltään onkin neutraali, tästä muodostui nopeasti myös yksi turvalakoistani, lakka peitti kahdella kerroksella ja kuivumisnopeus oli hiekkalakaksi erittäin hyvä. Muissa kynsissä on Paesen nimetön mulla numerollinen haalean vaaleanpunainen, melkein haaleanruskea lakka. Paesellakaan ei ollut ongelmia peittämisen suhteen, kaksi kerrosta vaati tämäkin, mutta kuivuminen oli aikaa vievää, varsinkin jos ei antanut ensimmäisen kerroksen kuivua kunnolla.

Etusormeen pääsikin sitten oikein kolmin kappaleita glitterlakkoja! Aluksi suunnitellin laittavani vain Sparkle burstia, joka väriltään oli hyvin lähellä Jessicaa, mutta koska lakassa oli glittereitä niin harvassa, lisäsin päälle vielä kerrokset Pink Diamondia, joka toi Paeseenkin hieman pinkihtävyyttä värillisen pohjansa vuoksi, sekä Top Coat Silverin lisäsin vielä kuorruttamaan koko komeuden. Erityisestiuonnovalossa (alhaalla vasen kuva) glitterit hohtivat kauniisti.

Kylläpäs tuli virallisen oloinen postaus :DD Noh, ei se runosuoni aina syki parhaalla mahdollisella tavalla..

* I wanted to try couple of my new polishes that I get from nail polish meeting. What would be better than a skittlette manicure? This manicure become a little bit too neutral for my taste, but variation refreshes!

° = saatu/sponsor product
2 kommenttia: