sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Oh my glitter
Essence - Oh my glitter
It's so easy - Black

Seeeeepraaa ♥ Oon varmaan miljoona kertaa hehkuttanu It's so easyn mustaa koristelulakkaa, ja hehkutan sitä vieläkin! Se on ihan täydellinen seepraraitoihin. Siveltimellä saa helposti kapenevia raitoja ja se tottelee täydellisesti käden liikkeitä. En ollut taas pitkään aikaan tätä käyttänyt, mutta kun käytin niin olin suurinpiirtein taivaissa leijumassa, seepraraitojen tekeminenkin voi olla helppoa! :D

Pohjaväri seeproille valikoitui käyttämättömien kasasta. Violetti lakka sinisellä ja pinkillä shimmerillä! nomnomnom. Oon kyllä hirmutykästynyt näihin essencen lakkoihin joissa on jonkinnäiköistä shimmeriä tai glitteriä, toisaalta niitähän yli puolet mun essenceistä onkin. Tämä yksilö olisi muuten peittänyt kahdella kerroksella, mutta jätti muutamia ikäviä kaljuja kohtia joita jouduin korjailemaan kolmannella kerroksella. Ensimmäisen kerroksen jälkeen tämä jäi tosi läpikuultavaksi ja ajattelin, että saan kerrostaa loppupäivän tätä lakkaa, mutta onnekseni toinen kerros oli jo erittäin hyvin peittävä. Lukuunottamatta sitä kaljuuntumista.

Tää lakka kuivuikin joten jännäksi, vähän sellainen puolimattainen. Päällyslakkakaan ei saanut tätä puolimattaisuutta pois, vaan se jäi vähän siihen päällyslakan jälkeenkin, kuten kuvistakin voidaan huomata.

* Zebra stripes! I'm totally in love to It's so easy's striper, it makes this so easy! As it's name says. I haven't used this for a while, and I was at hovering at the heaven during polishing. Oh my glitter neither cause disappointment, covers with three coats (well with two, but needed third one because of balding).

10 kommenttia:

 1. Mä niin jotenkin tiesin että se on sun näkönen lakka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väitätsä et mä oon violetti, vai kenties vähän shimmerinen? Nojoo, ehkä mä vähä oon... Ainaki jos on sattunu violetti glitterpurkki kaatua päälle!

   Poista
  2. Totta munassa mä väitän niin! Varsinki jos oot hajottanu kynsiliimapurkin sen kaatuneen glitterpurkin päälle.

   Poista
 2. Mäkin haluun oppia tekemään raidat noin nätisti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's so easyn koristelulakka on siinä aivan ehdoton hankinta ;) Se tekee kaiken ihan itsestään! :D Kiitos kommentistasi :)

   Poista