sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Half moon mani week: Day 7Zoya - Reva
Strasseja / Rhinestones

Yksi miitistä saaduista lakoista kynsillä, tämä yksilö on muuten saatu NailCityltä. Mun oli iiihan pakko päästä testaamaan tätä nytheti vaikken ole esitellyt vielä miitistä saatuja lakkoja. Aika pettymys lakka ellen sanoisi, neljä kerrosta kynsillä eikä viideskään olisi ollut pahitteeksi. Kuivumisessakaan ei ollut kehumista ja kaljuja kohtia jäi helposti.

Väri on kuitenkin kiva, vaikka välillä sitä katsoessa se näyttää tosi rasvaiselta :D Johtunee tuosta kultaisesta shimmeristä, jota muuten on laitettu ihan reippaasti lakkaan! Lakka on pinkkipohjainen, ja parin kerroksen jälkeen voisi sen kuvitella jäävänkin vahvasti pinkiksi. Kolmas ja neljäs kerros kuitenkin syvensivät värin enemmän punertavaksi, tosin jossakin valossa se näyttää vieläki tummalta pinkiltä. Alla oleva kuva näyttää ehkä parhaiten lakan "normaalin" värin. En nyt oikein vakuuttunut Zoyan laadusta, vaikka sitä kovasti on kehuttu muuten!

Jotain puolikuutakin näihin piti saada teemaviikon vuoksi, joten lätkin parit kultaiset strassit puolikuu muotoon!

* I'm not pleased at all for this Zoya's formula... This polish needed four coats and fifth coat wouldn't be reduntant. At least the color is nice, strong pink with a lot golden shimmer!4 kommenttia:

 1. Ihana lakka! :) Harmi ku ei peitä kunnolla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä pettymys :( Onneksi on edes kivan värinen!

   Poista
 2. Zoyalla on monessakin kokoelmassa vastaavanlaisia lakkoja, jotka ei peittävyydeltään oo ihan sitä parasta tasoa. Zoya on silti lakkamerkkinä mun mielestä yks parhaimpia. Mun kokoelmassa olevat lakat ainakin levittyy tosi hyvin eikä kuivumisaika oo hullumpi. :)

  Mutta voi vitsit, tuo väri! Aivan ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kyllä niin herkku, että peittävyysongelmat voi antaa anteeksi :)

   Toivotaan, että muut saamani Zoyat peittåvätt paremmin :)

   Poista