torstai 27. helmikuuta 2014

Stranger tidesOPI - Stranger tides °
Kynsitarrat / Nail stickers °

Miten lakkaaminen voikin joskus olla näin hankalaa? Visiot liiteli taas jossain kymmenennessä sfäärissä, ja lopputulos creme lakka ja parissa kynnessa tarra, hmm. Aluksi mukana lakkauksissa oli myös Zoyan Apple, mutta kuten punainen sisarensa Reva, tämäkin yksilö peitti älyttömän huonosti, ja kuivui vielä huonommin. Voinen tästä päätellä, että Zoyan shimmerlakat eivät ole kovin hyviä. Onneksi sain miitistä myös yhden PixieDustin, ehkä se parantaa käsitystäni Zoyasta! Noi shimmerit ovat kyllä ihan älyttömän hyvän näköisiä... Pitänee koittaa menisivätkö ne toppereina.

Tämä OPIn lakka oli kuitenkin hyvälaatuinen, tosin parempiinkin olen törmänny. Peitti kolmella vähän normaalia paksummalla, ja onnekseni myös kuivui supervauhtia Appleen verrattuna. Suunnittelin päälle leimoja, glitteriä ja lopuksi näitä kynsitarroja. Meinasin tehdä skittleten ja vaikka mitä muuta, mutta päädyin yhteen kynsitarraan per käsi, koska olin lievästi sanottuna hermoraunionaa siinä vaiheessa :D Yllätyin siitä, että kerrankin kynsitarrat olivat oikeasti hyviä, ne eivät jäänet törröttämään kuten näissä kynsissä, ja ne oli jopa suhteellisen helppo asetella! Ehkä mä nyt rupean käyttämään tätäkin koristelutyyliä useammin. Näistä tarroista on kiittäminen Adeninaa, ja nyt voin todeta, että ei, niiden tarrojen kehuminen ei ole ollut lainkaan liioiteltua.

Yksinkertaista, mutta tykkään silti. Ja jotenkin tykästyin Stranger tidesin likaisen vaaleanvihreään väriinkin, ja epäilen, ettei tämä jäänyt ainoaksi käyttökerraksi. Stranger tides on saatu kauneudenkaupalta kynsimiitissä.

* Today was one of those times I have super cool idea, but result is simple like this. After fighting with Zoya Apple, I do not have powers to do anything more challenging. How can polishing be this hard! At least I like these nails...

° = saatu Seinäjoen kynsimiitistä / sponsor product from Seinäjoki nail polish meeting.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti