maanantai 3. helmikuuta 2014

Half moon mani with rhinestones
Depend - 225
Strasseja / Rhinestones

Mulle kävi nyt niin, että taisin rakastua half moon -lakkauksiin. Yhtäkkiä mun välilehdet täyttyi näistä ihanuuksista, joista aikaisemmin en sen kummemmin ole piitannut. Näitä tulee siis luultavasti näkyvään lähipäivinä useita! Voisin jopa tehdä "half moon viikon", kuten aikaisemmin olen tehny ranskisviikon sekä leopardi viikon. Hmm..

Dependin lakka valikoitui käyttöön siksi, että pyrin nyt käyttelemään harvemmin käytettyjä/kauan aikaa sitten viimeksi käytettyjä lakkoja vähän enemmän. Ettei aina olisi pelkkää sinistä kynsillä! :D Ja olen vieläkin sitä mieltä, että tämä on ihan hammastahnalakka. Voisin hyvin kuvitella, että jos levittäisin hammastahnaa sudilla kynsille, se tuntuisi juuri tältä! Heikosta levittyvyydestä huolimatta tämä on ihan hyvin käyttäytyvä, kuivaa nopeasti ja peittää yhdellä. Raitoja ja pientä kuplittumista on havaittavissa, mutta päällyslakan myötä ainakin suurin osa kuitenkin katoaa.

Strassien värivalinnasta en enää olisi niinkään varma, mutta laskeskelin että mulla olisi vain vaaleansinisiä ja tämän värisiä strasseja tarpeeksi kummankin käden kaikkiin sormiin. :D Ja tällä kertaa teki mieli vähän rohkeampaa väriyhdistelmää! Ja no okei, on ne ihan kivsut!

* I'm totally in love to half moon -manis. I do not know where this sudden love has come, but I just noticed that my tabs are full of this type of manis. So I guess you will see this a lot in future ;)


4 kommenttia: