torstai 13. helmikuuta 2014

Party hard!Seppälä Tiia Vanhatapio - Black bird
Aden cosmetics - Monivärihilelakka
Viva la Diva - 71
China Glaze - White on white

Eilen potkiaiset, tänään penkkarit ja abiristeily! Oli aikalailla tuskaista yrittää keksiä kynnet, jotka sopisivat penkkaripukuun, ja risteilylle. Penkkaripukuun sopivat kynne mulla oli selvillä, mutta ne ei sitten millään voineet sopia risteilylle! Kyllä, first world problem. Päädyin sitten tekemään tällaiset diskopallokynnet! No ainakin kynsien muoto sopii mun krokopukuun. Vakavissani suunnittelin myös, että otan muutaman lakan laivalle mukaan ja lakkaan sielä :D Hylkäsin tämän idean kuitenkin siinä toivossa, etten ihan epätoivoiselta näyttäisi.


No ainakin ne kimaltelee kaikissa mahdollisissa väreissä! Kiekuraideasta en tiedä, se vaan syntyi siihen hetken mielijohteesta. Kyllähän se vähän piristää kynsiä, voisi vaan olla kivempi jos se olisi edes suunnilleen samanlainen, tai kokoinen, joka kynnessä :D

Ja vihdoin keksin käyttöä tälle Adenin ihanalle kimallelakalle! Ja Viva la Divan lakalle, joka sekin on jäänyt aivan liian vähälle käytölle. Glittereitä yritin laittaa vähän liukuvasti ranskisrajan yli, mutta lähinnä se näyttää siltä, että glitteriä olisi mennyt vahingossa yli. Tai sitten se ei näy kynsipediltä ollenkaan.

* Finally I invent how to use this lovely glitterpolish, or these two glitterpolishes. Love that bling! I try to add glitter more gradiently, but failed with that. Glitter really can't bee seen on the nail bed, or it looks more like it's accidentally spread.


10 kommenttia: