tiistai 4. helmikuuta 2014

Tri polish tuesdays: Brown, Pink and Grey #1
Color Club - Earthy angel
Orly - Steel your heart
Essie - Jamaica me crazy

Ruskea, pinkki ja harmaa. Mieleen tuli tällainen idea, ja sitä myös lähdin toteuttamaan, kuten ehkämahdollisesti näettekin. Sekunnin sadaosan mietin, että pitäisikö tehdä kolmiot teippien avulla, laiska osa minusta totesi että EIIIEIEI. Yllättävän hyvin näytin ne saavan ilmankin, tosin Essien leveällä sudilla se ei ollut mitenkään päin helppoa.. Orlyn suti oli onneksi kuin tehty tällaiseen lakkaukseen, ohut ja jämäkkä. Grauh.

Ruskean kuvittelin olevan hieman tummempi, nyt se naamioituu vähän turhan tehokkaasti ihonväriin. Kyllä kun oikein tarkasti katsoo niin huomaa, että siinä yrittää olla maitosuklaan väristä lakkaa! Joka muuten yllätti erittäin positiivisesti peittävyydellään, yksi kerros. Yksi ainoa kerros. Meinasin aivan järkyttyä kun valmistaudun sutimaan toista kerrosta, eikä sitä tarvittukaan. Piti ihan epäillä itseään, että enkö nyt varmasti ole jo laittanut kaksi kerrosta!

* Brown, pink and grey. Got this idea, and also implement it. For a while, I though I could do this with tapes, but then the lazy part of me says; NO WAY. However, these managed well, at least I think so. 
Earthy angel surprises me, it needed only one coat to full coverage! 4 kommenttia: