perjantai 28. helmikuuta 2014

SunshineZoya - Sunshine °
Depend - 223

Tänään testiin pääsi Zoyan Sunshine, joka on PixieDust, eli hiekkalakka, eli jättää hiekkaisan/karhean pinnan kuivuessaan! Ensinnäkin, paras Zoyan lakka jonka omistan (siihen ei tosin paljoa vaadita) ja toiseksi,  paras hiekkalakka jonka omistan! Hiekkalakkoja löytyy useampikin vertailukohta, OPIn, Golden Rosen ja Lumenen hiekat ovat minulle olleettestauksessa.

Lakka oli vaivatonta levittää, eikä peittämiseen tarvinnut kuin sen yhden maagisen kerroksen. Rakee lakassa oli niin huomaamattomia, ettei se levitystä haitannut, kuten esmes Golden Rosen hiekkalakan kanssa kävi. Hiekkapinta muodostui erittäin nopeasti, eikä kuivumista tarvinnut odottaa sen kauempaa kuin normaalienkaan lakkojen kanssa. Ja hei, se on sininen! ♥ Jos nyt etsimällä etsii jotain vikaa, niin hopeaa shimmeriä näyttäisi pullon perusteella olevan hurjasti enemmän kuin mitä oikeasti kynnellä. Hyvin se maastoutuu sinisyyden alle piiiloon.

* Today I wanted to try this sand polish, which had amazing colour. I guess It's not a lie if I say that this is the best sand polish I have. Well, I only have three other sand polishes, but still! This need only one coat, which was easy to apply. This also dried fast, I would say faster than "normal" creme polish.

° = saatu Seinäjoen kynsimiitistä / Sponsor product from Seinäjoki nail polish meeting


Päälle pääsi kilpparikuvio MoYoun laatasta Pro 04. Nämä leimat eivät tehnee yhteistyötä ihan yhtä vaivattomasti kuin sydänleimat, ja yön pimeinä tunteina en jaksanut (=huomannut) kuvion repaleisuutta. Voi tosin johtua hiekkapohjastakin, ettei leima tarttunut joka kohdasta yhtä hyvin kuin tavallisen creme lakan päälle leimatessa. Lisäksi tuntui, että kynsien pitäisi olla paaljon leveämmät, että tuo kuvio näyttäisi oikeasti hyvältä (tai sitten pitäisi osata kohdistaa leima paremmin...), koska keskimmäiset kuviot dominoivat helposti ja loppujen lopuksi siinä kynnellä ei olisi muuta kuin se keskimmäinen kilpparikuviojono! Olipa taas mahdottoman selkeästi selitetty. 

Jos hiekkalakka olisi ollut vihreä, olisi näistä tullut oivat kilpparikynnet! Ehkä mä sellaisetkin vielä toteutan..

Hiekkapintaa ei paljon hetkauttanut kerros päällyslakkaa. Hiekkalakkojen heikon pysyvyyden takia halusin kuitenkin laittaa päällyslakankin, joten alla olevassa kuvassa kaksi päällyslakkakerrosta. Pinta tuntui vieläki hieman rouhealta, mutta sai luvan kelvata. Sunshineä voisi joskus kokeilla ihan vain yksistäänkin päällyslakan kanssa, näyttää meinaan sen verran herkulta tapaukselta :p Elättelen pieniä toiveita, että päällyslakan kanssa se pääsisi suhteellisen lähelle Zoyan Dream -lakkaa, jota on himoinnu siitä lähtien kun ensimmäiset kuvat siitä ilmestyivät..

* On top I wanted to stamp, not my best idea because clock was over 12 at night. These would be nice turtle nails, if I had green sand polish!


2 kommenttia: