tiistai 25. helmikuuta 2014

Pitkä, pidempi, pisin!


Violetti hologlitter / Purple hologlitter

Tässäpä nämä mun rakkauskynteni alkuperäiskuosissaan. Pari päivää näillä viihdyin, enkä kyllä kadu kokeiluani. Oikean käden keskari tosin katuu, se kun sai vähän selkäänsä ja lohkesi vähä yli puolenvälin. AUTS. Peittojen tamppaaminenkin voi olla vaarallista. Sitä kättä ei siis hetkeen kuvissa nähdä, tuohon päälle en ihan uskalla lähteä rakentamaan kynttä! Onneksi on kaksi kättä.

Ja rakastuin tähän glitteriin kyllä ihan totaalisesti! Ostin tämän ja toisen oranssihtavan hologlitterin Mereneidin alesta uuden vuoden paikkeilla ja pääsin nyt vasta kokeilemaan. Ja se on juurikin niin ihana kuin ajattelin! Oranssihtavaan en ihan yhtä paljon tykästynyt kun kokeilin sitä asiakkaan kynsiin, mutta on sekin mukavan "näkymättömän" värinen, eli tulee varmasti käyttöön jatkossakin!

* Here's my lovely stilettonails which I had couple days ago. I can't post these during theme week, but now I can so here they are! I'm so happy I try these stilettos, I love them, but I also love little bit shorter nails :D I guess because of this attempt, my everyday nails are going to be a bit of longer, but well, not this long.
8 kommenttia:

 1. Hui en pystyis pitään jo työnkään puolesta tuollasia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä vähän ylimitoitetut, mutta kyllä niiden kanssa sen pari päivää selvisi :)

   Poista
 2. Ihanat tuollaiset prinsessakynnet!:)

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä tosi kauniit. :)

  VastaaPoista
 4. Ompas pitkät mutta aivan ihanat :)

  VastaaPoista