keskiviikko 27. elokuuta 2014

Baby Blue


Miyo - Baby blue
Golden rose - Impression 06
Golden rose - Holiday 55
Depend - 223
Aden Cosmetics - Glitterlakka
MoYou - Pro xl 04

Sininen pikaskitlette tikkuglitterillä! Päätin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kokeilla golden rosen tikkuglitterlakkaa niin että se pääsee blogiinkin asti. Muistaakseni tämä ei ole blogissa vielä vilahtanut mutta kynsillä sitä on pariinkin otteeseen ollut. Kun päälle pisti kerroksen hologlitteriä niin sehän näytti oikein mukavalta! Tässä nuo ikut eivä onneksi ole kovin isoja, vaan siedetävän kokoisia.

Ihan joka kynttä en halunnut tikkuisaksi joten luonnollisesti valitsin skittleten teon. Näistä taas meinaa koko blogi täyttyä, mutta antaa täyttyä! Etusormi sai koristukseksi hiekkalakkaa, golden rosea sekin, ja keskisormeen leimasin paksut seepraraidat. Miyon vaaleansinistä lakkaa olen parittanut tähän tikkuglitteriin jo niin kauan, että ne piti sitten kans yhdistää!

* Finally tried Golden rose's feather effect polish, and it's not actually bad at all. May be that I like it! At least with hologlitter polish it looks pretty cool. On base I wanted Miyos incredible light blue polish! That polish has just right colour.

2 kommenttia: