sunnuntai 17. elokuuta 2014

Grey-pink skittlette


Color Club - Shabby drab
Zoya - Bobbi
Tiia Vanhatapio - Black bird

Edellisistä leopardikynsistä on taas aivan liikaa aikaa, herttileijaa ainakin yli kaksi viikkoa! Tämä suuri vääryys piti korjata pikimiten, joten kynsillä siis leopardiprinttiä. Ja kyllä, vaihteeksi skittleten muodossa. Värit eivät sentään ole niin ennalta arvattavat, pinkkiä ja harmaata ei ihan jok blogissa vilku toisiinsa yhdistettynä!

Bobbi on kyllä rakkautta. Katsokaa nyt sitä. Pinkkipohjainen, runsaalla _näkyvällä_ hopeisella shimmerillä, ah. Komeuden kruunaa vielä hyvät käytöstavat, kaksi kerrosta vaikka oletin joutuvani kerrostamaan vähintään viisi, kuten tämän lakan sisaruksia Applea ja Revaa. Reva onkin melkein samanlainen kuin tämä Bobbi, Revassa shimmer vain on kultaista ja pinkki pohja hieman tummempi!

Eipä tuosta Shabby Drabistakaan mitää valitettavaa, vieläkään. Kaksi kerrosta tätäkin. Molemmisa kuivumisajat huippuluokkaa, raitoja ei jää, siveltimet on kivoja ja sitä rataa. Leopardipilkut on tehty dotting toolilla ja ne on kehystetty pienellä siveltimellä ja mustalla lakalla.

Päällyslakkana on muuten juuri itse sekoittamani! Sieltä löytyy jämät Trindin, Mereneidin, Rimmelin, Essencen BTGN ja Color Clubin päällyslakoista, perään luraus ohentajaa ja tadaa! Sekoitussuhde oli ilmeisesti täydellinen, sillä päällyslakka kiiltää kuin Mereneidin tai Color Clubin, ja kuivaa ehkä jopa nopeammin kuin Essencen päällyslakka (joka siis on tosi nopsaan kuivava päällyslakaksi). Koostumuskin on helposti levittyvä ja sopivat paksu (tai ohut, kuinka vaan). Taisin vihdoin löytää itselleni oikean päällyslakan! :D:D

* It's beenn... over two weeks since I do leopard print last time! That need to fixed, so I made a leopard skitlette, agaaainnn. Grey and pink, love this combination. And look at that gorgeous pink Zoya polish! 


2 kommenttia: