maanantai 18. elokuuta 2014

Siirtokuvaleikkejä


Essence - 171 Galactic glam
Water decals

Kävin vähän pyörähtämässä Keskisellä, ja mukaan tarttui kaksi 171 numeroa kantavaa lakkaa (kuinka onnistuinkin?), joista toinen on tämän ahihuhniinihana Galactic glam, ja toinen W7 lakka Golden debris.

Galactic glam vaati peittävyyteen kaksi kerrosta, muutamaan kynteen lisäsin vielä kolmannenkin kerroksen. Nappasin tän vaan mukaan ajattelematta sen kummempia, ja täytyy myöntää että yllätyin positiivisesti huomatessani kuinka nätti lakka tämä onkaan! Kaveriksi valitsin sille siirtokuvia, joille en tähän mennessä ollut vielä keksinyt käyttötarkoitusta. Ongelmoin aikani kuinka päin ja mihinkä kohtaan laitan ne, ja loppujen lopuksi päädyin laittamaan ne kynnen tyveen. Kohdistamisen kanssa oli ongelmia, siirtokuva ei liikkunut milliäkään sen jälkeen kun sen oli kynnelle laittanut.

* Trying new polish which is called Galactic glam. Was very positive surprise when this turn out to be this gorgeous polish! With it I don't wanted much decorations, so simple water decals were perfect for this tĩme.

8 kommenttia: