perjantai 22. elokuuta 2014

Upper green side


Essence - Upper green side
It's so easy - Black
Color Club - Shabby Drab
China Glaze - White on white

Yritin vaihteeksi leikkiä copycattia, en ihan onnistunut.. Tarkoitus oli saada aikaiseksi jotain tällaista. Nojoo, vaaleanvihreät, seepraraitoja ja valkoharmaa kukka. Elementit on ainakin samat! Taisin vaan muuten jäädä aika pahasti kakkoseksi.

Raidat on liian paksuja. Kukka on liian pieni. Pisteet kukan sisällä on yhdistynyt toisiinsa. Kuvatkaan ei onnistunut koska se kukka on liian pieni eikä halunnu tulla kuvaan. Upper green side ei toiminut sitten yhtään. Kauheeta jankkikamaa! Ei se aina oo tollasta ollu, pöh.

Valitukset tiivistettynä! Okei joo, on huono päivä tänään. Ei kai nää nyt oikeesti niin superuperduper fail ole? Ens kerralla koitan sitten onnistua jookos! Ja hei, pienestä koosta huolimatta kukat onnistui muuten ihan hyvin. Jos siis olisi ollut muuten parempi päivä, kynnetkin varmaan saisivat enemmän positiivisia sanoja!

* Trying to copy these nails. Haha, not succeeding. Too tiny flowers, too thick stripes etc... But these are not actually that baaaadd, I hope. Just have a really bad day, so I blame that. Maybe these nails get more positive words if I got better day? Who knows, but hope you like them even a little!2 kommenttia:

 1. No ei nää nyt niin pilalle oo mennyt mitä tossa luettelit vikoja...
  Mä tykkään näistä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos <3

   Jo ei ne nyt enään kun kuvia kattelee niin niin pahalta näytä, kynsiä tehdessä ja postausta kirjoittaessa vaan ketutti kaikki mahdollinen ja kaikki vastusti, joten niiden hyvin puolien näkeminen oli vähän tiukassa :D

   Poista