perjantai 29. elokuuta 2014

Golden ave


OPI - Opi on collins ave
W7 - 171 Golden depris

Ajattelin, että teen hieman syksyisemmän lakkauksen. Hmm... No, punainen on sentäs oranssiin taittava ja glitteristä löytyy kullan ja kuparin sävyjä, joten eikö nää nyt melkein ole syksyiset? Ehkä tosin hieman liian räikeät, mutta pikkuvikoja. Jos tämän syksyn aikana sais aikaiseksi oikeasti syksyiset, nähtäväksi jää.

Kärjissä siis Opin oranssinpunaista lakkaa, jonka koostumuksesta en ole ihan varma. Toisaalta sanoisin tämän olevan selvä creme, mutta lakatessa se ei yhtään tuntunut siltä! Ehkä tämä on sitten se viime aikoina paljon puhuttu crelly, eli jellyn ja cremen välimuoto. Tämän väitteen puolesta todistanee myös se, että kuivuessaan pinta jäi himpun verran mataksi. Kaksi kerrosta vaati kärkien peittämiseen.

Glitterinä toimii sama glitter mihin rakastuin jo mattapersikka kynsissäni. Ja nyt rakastuin siihen vielä vähän enemmän, näin kahden käyttökerran jälkeen tuli fiilis, että tämän kanssa ei voi epäonnistua! Ehkä sekin päivä tulee, mutta silti! Ja tämä on juuri sellainen hyvä glitter kaikkeen, koska se sisältää sekä pienen pientä glitteriä että isompaa, ja kahdessa värissä. 

* My new love-glitter. I already falling love to this glitter in my peachy mattenails, and after these nails I love it even more if possible. This time I pick with it orange-red OPI polish, which I guess is crelly, 'cause I'm sure it's not pure creme!


4 kommenttia:

 1. Miulla tulee näistä joulu mieleen, mutta onhan nämä kyllä nätit! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullut joulu aiemmin mieleen, mutta nyt kun katsoo niinkyllä, vähä joulufiilis näistä huokuu!

   Kiitos :)

   Poista
 2. Nää on kyllä aivan ihastuttavat!

  VastaaPoista