torstai 21. elokuuta 2014

Vegas skittlette


Cuccio Colour - Vegas vixen
Color Club - Shabby Drab
China Glaze - White on white
MoYou - Artis XL 03

Vegas Vixen, kuten muutama muukin Cuccion lakka on odotellut käyttöönottovuoroa jo hyvä tovin, ja nyt tämä yksilö katsoin päälle niin syyttävästi, ettei auttanut kuin kokeilla sitä nytheti. Lakassa on vähän sinertävällä pohjalla sinistä ja hopeista mikroglitteriä sekä vähän isompia hopeisia hexglittereitä. Njoo, ihan kiva, muttei kyllä oikein meinannut peittää. Ensi kerralla pohjalle joku lakka! Nyt kynsillä neljä kerrosta, joista kaksi viimeistä aikasta paksuja kerroksia. Vieläkin kuultaa aika selvästi läpi jos vähäänkään on valoa.

Kaveriksi halusin ehdottomasti siniharmaan Shabby Drabin, joka on aivan taivaallinen lakata. Kuten nämä kaikki omistamani Back to boho -sarjan Color Clubit. Näiden kanssa on todellakin onnistuttu, jokainen peittää kahdella kerroksella ja kynsille sutiminen on kuin olisi seitsemännessä taivaassa, niin helppoa se on. Lakka menee juuri sinne minne haluaa eikä yritäkään karkailla mihinkään suuntaan. Leimaukseenkin ovat ihanookoo, ei nyt parhaita mahdollisia mutta muuten sopivan värin puuttuessa menettelevät :D

Kuvaamisen kanssa olen taas siirtymässä lightboxiin, jossa tällä hetkellä yksi lamppu vähemmän kuin ennen kesää. Ja tietenkin se oli se parempaa valoa tuottava lamppu jota ei enään ole... Jonkun aikaa kuvissa voipi siis olla vähä probleemia mutta koitan saada kameran asetukset edes jotenkin kuntoon :D Että älkööt ihmetelkö jos kuvat näyttävät muutamissa postauksissa täysin erilaisilta ym, testailen vain kaikkea mahdollista!

* For months this Cuccio Colour's polish has been waiting for it turn to be polished. Now that time finally came! This is blue based polish wich includes a lot blue and silver microglitter and a little bigger silver hexglitters. Yes, like this, but coverage is not the best. Now I'm having four coats, and still not satisfied. With this glitter polish I wanted perfectly acting Shabby Drab, two smooth coats, loveit.


2 kommenttia:

  1. Ihanat! Tuo sun kynsien muoto on tällä hetkellä tosi mahtava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kiitos! :) Muutama kynsi kaipaa pientä fiksausta (pikkurilli!) mutta muuten oon itekkin tosi tyytyväinen näihin :)

      Poista