tiistai 19. elokuuta 2014

Wicked herd thatEssie - Wicked
China Glaze - I herd that

Wickediä on tehnyt mieli kynsille jo ikuisuuden, vihdoin toteutin toiveeni! Koristelut jäivät seuraavaan kertaan, koska järki meni jo valmiiksi kynsinauhoja putsatessa lakasta :D Ihan yksikseen en halunnut tätä lakkaa kuitenkaan pitää, joten vaihdoin nimettömään Chinan glitterlakan. Ja senkin poistaminen kynsinauhoilta yhtä tuskaa. Ah, rakastan glittereitä ja punapohjaisia lakkoja.

Wicked on siitä jännä lakka, että ekalla kerroksella näyttä siltä kun sutisi tummanpunaista lakkaa kynsille, toinen kerros tekee siitä vielä vähän tummemman ja taittaa vähän ruskeaan, kolmannella kerroksella väri yhä vain tummenee ja ruskeaus tulee kunnolla esiin. Jänskänpänskä lakka siis. Tietyssä valossa se kyllä vielä kolmannellakin näyttää ihan punaiselta. Ensi kerralla pitää kuitenkin muistaa lakata superhyper tarkasti että kynsinauhoille ei menisi tippakaan, muuten saa hinkatahinkatahinkata ja silti on joka paikka punaisena!

* You can see on my nails vampy red Wicked today. Wanted to put it on my nails for eternity! It was so awful to clean cuticles because of this polish (ah, red based polishes <3 they loooove my cuticles!) so don't want to fight with decorations much. So I changed ring fingers polish to China's lovely glitterpolish. That either wasn't nice to remove from cuticles...

2 kommenttia:

  1. I herd that on kyllä tavattoman kaunis lakka, täytyy lisätä hankintalistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Kuin myös sisarensa I'm not lion ;)

      Poista