torstai 14. elokuuta 2014

Fool's pearl


Tiia Vanhatapio - Fool's gold
Pierre Rene - 08 Sand effect
Konad - Black pearl
MoYou - Artist XL 03
Tähtistrasseja / Star rhinestones

Kultaa ja mustaa, mikäs sen klassisempi yhdistelmä. Tämä mani sai alkunsa siitä, että halusin aksenttikynteen Pierren kultaista hiekkalakkaa. Leimat ja tähtistrassit ilmeistyivät kynsille siinä lakkaamisen edetessä, ja ihan kivat näistä tulikin! Ja kertoisin näistä kynsistä vielä paljon lisää, mutta pää ei nyt vaan kestä :D Tuntuu lähinnä siltä että pää lähtee ihan just irti, ja repii kurkun mukanaan!

* Could it be more classic, golden and black. All gets strarted when I wanted to use Pierres sand polish on accent nail. Would tell you more about these nails, but I feel like my head is up to been rip off!

9 kommenttia:

 1. Kauniit lakkaukset, ja tuo sun kynsien muoto <3_<3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Onpa kauniit :) leimasta tulee jostain syystä mieleen hiiret ja Black Pearlista lähtee välittömästi päässä soimaan se biisi :D

   Poista
  2. Kiitos! Haha, hiiret! Epäilisin että kynsien muoto muistuttais jotenkin hiirenkorvia tai jotain, oisko mahollisesti siitä tullut tämä mielikuva :D Black pearlin sentäs ymmärrän hyvin :)

   Poista
  3. Nyt kun mullekkin oikein valistettiin, niin kyllähän sielä vähän niinkuin hiirenpäät on! Miten voiki olla etten aikaisemmin ollenkaan huomannu :D

   Poista
 3. Oi, tosi hienot kynnet. :) Tykkään.

  VastaaPoista