tiistai 12. elokuuta 2014

Caribbean duochrome


Flormar - DC05
Wet n wild - Caribbean frost
Kiss - White

Kaikesta päätellen tällaista tänään. Himoitsin flormarin vihreää duochrome lakkaa kynsille, ja ai vitsi kun se olikin hyvännäköinen! Vähän kuplittui ikävästi mutta pikkuvikoja. Duochromeista en sen kummemmin ole piitannut, ja siksi mulla niitä onkin vain yksi, ja tämänkin olen vaihtanut toiseen flormarin duochromeen. Ikuisuuden odotteli kynsille pääsyä, mutta pääsi kuitenkin!

Levittyvyydessä ei ollut flormarin kanssa mitään ongelmia. Peittävyys saatiin kolmella kerroksella, ja niitä kuplia tosiaan ilmestyi jossain vaiheessa. Yksinään tää näytti niin herkulta, että melkein kadutti että menin sitä koristelemaan liikaa! Pian pitääkin koittaa tätä ihan pienenpienillä koristeilla. Puolet kynnestä sotki wettiksen Caribbean frost lakalla, joka sekin on itseasiassa vaihdossa saapuneita lakkoja. Se sentäs on aiemmin kynsille päässyt, en nyt tosin muista koska... mutta on se! Rajalle tein ruksit, ja siinäpä se, sitten tulikin aika huitaista keskisormi pöydän kulmaan ja söpö jälki kynsinauhoilta katsottuna ensimmäisen rastin yläpuolelle. Ah! Olishan se nyt ollutkin hämmentävää jos ilman kolhuja oltais selvitty!

* Duochrome polish today! Flormar's polish looked aaamazing alone, and I almost regret that I decorated it so much! Need to make a manicure with this same polish, but less decorations. It acted well, three coats, nice brush etc. Other polish I have used in this mani is Wet n wild's, also good polish to be so cheap.

2 kommenttia:

  1. Tuo caribbean frost on yks mun lempparilakoista värinsä puolesta. Ja se onkin kulkenut uskollisesti mukana kynsiharrasuksen alkutaipaleesta asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kivan värinen! Ja sellainen että vastaavaa ei ihan joka paikassa tule vastaan :) Mullakin tää on ollut kaauan, ei alusta asti mutta kauan kuitenkin :)

      Poista