maanantai 4. elokuuta 2014

Butterflies


Essence - Hello Marshmallow!
China Glaze - Virtual violet
Kiss - White
Strasseja / Rhinestones

Pidimpäs siinä sitten pienen viikonloppubreikin blogista. Meinasin kyllä julkaista juurikin nämä kynnet viikonlopun aikana, mutta jossain vaiheessa totesin, että ehkä te lukijat juuri ja juuri selviätte ilman postausta viikonlopun yli. En sitten stressannut siitä sen enempää, ja nyt onkin hyvä aloittaa näillä kynsillä uusi viikko!

Lakkaushaasteessa oli joku viikko takaperin aiheena perhoskynnet, ja koska tunnetusti olen aina tehnyt haasteet ajallaan, olen nytkin pari viikkoa myöhässä. Kyllä mun piti tehdä ne sillon kun aihe oli ajankohtainen... Mutta jos jossakin olen lahjakas, niin unohtamisessa! Perhoskynnet kuitenkin tehtynä, lilaviolettina tällä kertaa.

Homma lähti liikkelle siitä, että halusin hololakalla piirrellä perhosen siiven rajat. Muille holoilleni en löytäny sopivaa paria, joten valkkasin sitten tutun ja turvallisen pariskunnan jonka yksilöt kantavat nimiä Virtual Violet & Hello Marshmallow! Pari kynttä koristelin strassein, ja päähänpiston seurauksena pikkurillistä löytyy myöskin siipikuviointi, värit toisinpäin vain.

* I have a little weekendblogbrake, I was going to publish these nails during weekend, but then I note that maybe you survive one weekend without a post! So I don't stress for that anymore, and now it's good to start new week with these butterfly nails. All started for that I wanted to make butterfly wings with holopolish!4 kommenttia: