keskiviikko 20. elokuuta 2014

This gown needs a bird


OPI - This gown needs a crown
Tiia Vanhatapio - Black bird

Jälleen tarjottiin kynsiä lakattavaksi, ja aikansa kun mallikuvia selattiin niin kynsille ilmeistyivät tällaiset hopeamustat kynnet! Aikaisemmin nämä kynnet ovat vierailleet blogissa leopardikuosilla sekä vaaleanpunaisella glitterliukuvärjäyksellä varustettuna! Mähän tiedettävästi rakastan kynsiteippien kans leikkimistä (kynsivinyyliiit, miksei teitä saa supermarketeista että kotiuttaisin teidät joskus?!), mutta onhan se hyvä joskus niitäkin käyttää :D Ja hei, ei noista viivoista ees tullut niin pahat! Paitsi joistakin, jotkut onnistui oikeinkin mainiosti!

Strasseiksi oltais laitettu hopeisia, mutta tättärää, mulla ei ole :D Paitsi pari jotain superpientä, ja hei olis mulla ollu hopeisia tähtistrasseja! Pitänee lisätä ostoslistaan iso läjä hopeisia strasseja... Vaaleansiniset näyttävät kyllä ehkä jopa paremmilta tässä lakkauksessa!

* Today I'm showing you manicure I made to my friend. These same nails have been on blog before, with leopard print and lightpink glittergradient. This time we start to play with manicure tapes... Oh I love those..not! Well, it's good to sometimes use those :D And now some of stripes actually succeeded well! And some are a disaster, but getting closer to perfect stripes (maybe after couple years I actually get good stripes with these!) :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti