sunnuntai 24. elokuuta 2014

Earthy Angel


Color Club - Earthy Angel

Nyt vuoron saa ihan yksittäinen lakka, mutta ei mikä tahansa vaan maitosuklaan värinen Earhy Angel! Voinen varoittaa jo näin alkuun että eilisen kaltainen hehkutuspostaus tulossa...

1. Sivellin. RAKASTAN tätä sivellintä mikä tässä on. Tai on varmaan aika monessakin Color Clubissa sama sivellin (ei tosin mun She's so glamissa jonka sivellin on katastrofi). Joka tapauksessa tämä sivellin on juuri sopiva mun kynsille, se ei ole liian leveä (tosin tykkään myös Essien suomisudista, mutta ainakin pikkurillille se on liian leveä) eikä liian ohut vaikka aika ohut onkin. Siveltimellä saa sen lakan just eikä melkein sinne minne pitääkin! Kaksi tyvestä lähtevää siveltimen vetoa ja kynteni ovat lakassa, mutta eivät kynsinauhat!

2. Koostumus ja peittävyys. Kaksi kerrosta on ihan loistojuttu. Ja jos ei ole kovin nirso, niin varmasti yksikin riittää. Koostumus on jotenkin tosi... kermaista? Sen verran ohutta että levittyy kuin unelma, mutta ei lirua että valuisi kynsinauhoille! Ensimmäisellä kerroksella jäävät muutamat raidat tasoittuvat itsestään lakan kuivuessa, ja se kuivuminenkin on nopeaa!

3. Väri. Ehkä se on se maitosuklaa, mutta tykkään tästä väristä ihan possuna. Ja mun mielestä tää sopii mun ihonväriinkin kuin nakutettu! Tämä on tuijjottelulakka ihan itsessäänkin, ei tartte sen kummempia kommervenkkejä! Kuitenkin sen verran neutraali, että sopii ihan minne vaan, mutta on silti syötävän hyvän näköinen.

= Lakkapullon avaamisesta tuskastuttavaan poistoon asti mahtava lakka. Jos joku nyt kysyis mikä on mun lempparilakka ja minkä ottaisin mukaan vaikka autiosaarelle, vastaisin empimättä tämän yksilön. Ja kaksi muuta asiaa autiolle saarelle olisivat varapullot tätä.

* Right now my favourite polish. Lovelovelove, brush is amazing, color matches perfectly to my skintone and everything else in this polish is something I like. 

4 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää että nättihän tuo lakka on ku mikä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen minkä tahansa päivän pelastaja! Ja nätti yksinään vaikkei siälläkkään mitä ihmeellisimpiä glitterörvellyksiä tai holoa :)

   Poista
 2. Ooih kuinka ihanan värinen lakka ^_^

  VastaaPoista