maanantai 27. tammikuuta 2014

Dove hair therapy


Saanko esitellä, Dove hair therapyn. Tuote, joka mun mielestä ansaitsee oman postauksensa, vaikka ei nyt oikeastaan kuulukkaan blogin aihealueeseen. Olkoon tämä ensimmäinen (muttei toivottavasti viimeinen) hiustenhoitoon liittyvä postaus :)

Tarkemmin tuote on nimeltään Split Ends Rescue, eli näin vapaasti suomennettuna kaksihaaraisten pelastus. Ja se tämä toden totta on! Kyseessä on siis hiuksiin jätettävä hoitoaine, jota levitetään keskipituudelta latvoihin. 

"Tuotteen ainutlaatuinen koostumus silottaa hiusta koko pituudelta korjaten jopa 80% kaksihaaraisista latvoista 3 käyttökerran jälkeen"

Ihan varma en tuosta kolmesta käyttökerrasta ole, mutta _vähintään_ 80% kaksihaaraisistani se korjasi. Ei mulla koskaan kyllä ole mitään huimia kaksihaaraisia ollut, mutta sen verran, että ne välillä häiritsivät. Anttilassa sitten joskus pyörähdellesäni huomasin tämän ja nappasin mukaan, ilman sen kummempia toiveita tehosta. Suurinpiirtein viikon säännöllisen epäsäännölisen käytön jälkeen huomasin, että hei! Mullahan ei ole enään paljon yhtään kaksihaaraisia! Kokemukseni mukaan tämä jotenkinkutenkin irrottaa kaksihaaraiset, en nyt sitten tiedä mitä tämä virallisesti tekee, mutta joku aika käytön jälkeen pieniä hiuksenpätkiä alkoi tippumaan. Ja siis ihan pieniä, luulisin että niitä kaksihaaraisia sieltä tippuili :D

Joten kaksihaaraisten vihaajat, tässä on pelastajanne! Käsittääkseni sarjaa on myös shamppoo ja hoitoaine, jotka oletettavasti tehostavat tätä vaikutusta :)

Ja mikäli joku enemmän INCI jutuista tietävä haluaa tietää mitä tämä sisältää, tässäpä lista:
"Aqua, Cyclopentasiloxane, Amodimethicone, Stearamidopropyl, Dimethylamine, Cetyl Alcoholoc, Caprylic, Polyquaterium-28, Trimethylaminoethyl Methacrylate Chloride Copolymer, pvm/ma Copolymer, Hydrolyzed Keratin, Glycerin, Panthenol, Niacinamide, Biotin, Ascorbic acid, Tocopheryl, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Parfum, Acrylaminopropyltrimonium Chloride, Aspartic Acid, Trideceth-6, Sorbitan Oleate, C11-13 Isoparaffin, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Phenoxyenthanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Methylisothiazolinone, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butyphenyl, Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl, Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti