tiistai 14. tammikuuta 2014

Royal - Bling it on


Royal Bling it on
Valkoinen akryylimaali / White acrylic paint
Strasseja / Rhinestones

Kyllä, jälleen kiekuroita! Tein niille jo oman tunnisteenkin kun alkavat olla suhteellisen yleisiä tässä blogissa. Muttakun haluan oppia tekemään kivoja kiekuroita, kummallakin kädellä! Toisella saan jo aikaiseksi kutakuinkin kiekuran näköisiä kiekuroita, mutta toista kättä täytyy vielä treenata..

Kiekuroiden lisäksi olette mahdollisesti huomanneet lisääntyneet ranskikset. Kyllä mä pian osaan tehdä tasaisia ja kauniita rajoja! Toiveajattelua...

Lakasta sen verran, että MIKSEI SILLÄ OLE NIMEÄ? Kaikki tuon sarjan lakat on vissiin nimeltään Bling it on. buuu! Ja se haju! yhyih. Ei ole kyllä kertaakaan enemmin tullut mitään yhtä voimakkaan hajuista kynsilakkaa vastaan, asetoniakin haistelee mielummin! Onneksi tässä on sentäs kiva väri. Ja ranskiksen peittävyyteen tarvitsi (vain) kaksi kerrosta. Mutta silti!
Ja nyt päästiin muuten taas reaaliaikaan lakkausten kanssa! Joulutauolla tehdyt on nyt julkaistu :)

* Again free-hand painting! And again french manicure... But I want to be good doing french and free-hand! Maybe some day... This Royal polish has awful smell! yuck. At least the color is nice... And that's probably only reason I'm keeping this polishbeauty.2 kommenttia: