keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden lempparilakkaukset / This years favourites

Selailin lakkaukset -välilehteäni, ja napsin vuoden lempparilakkauksia tähän postaukseen :) Lempparilakkaus ei välttämättä ole ollut se hienoin ja kaunein, vaan siihen voi liittyä vaikka jokin onnistumisen kokemus mikä tekee lakkauksesta jotenkin erityisen :) Karsin aika monet kivat lempparit, mutta ajattelin ettei nyt ihan kilometripostausta tule :)

Kuvaa klikkaamalla pääset postaukseen. / Click the photo to get to the post.

Tämä vuosi on ollut suurimmaksi osaksi oppimista, varsinainen hurahdus tähän harrastukseen kun tapahtui tämän vuoden puolella. Lakkakokoelma kasvoi huimaa vauhtia, ja syksyn alussa kuvioihin tulivat vielä geelikynsi tarvikkeet. Rahaa palaa.. Mutta, ei tämä silti ole harrastus kalleimmasta päästä! Tämä harrastus alkaa tosin mennä jo niin pitkälle, että tulevaisuuden ammattisuunnitelmat alkavat hitaasti mutta varmasti kallistua myös kynsiin päin. Saa nähdä! Tammikuun lopulla menen geelikynsi koulutukseen, jonka jälkeen alkaakin olla varsinaisen päätöksen aika; ura kynsien ja muun kauneudenhoidon parissa, vaiko jotain "järkevämpää".

Kynsiharrastus on mulle sitä omaa aikaa, kynsiä tehdessä voi hyvillä mielin unohtaa kaiken ikävän ja keskittyä vain siihen mitä tekee! Ja jos sattuu olemaan paha päivä, sitä voi helposti parantaa tarttumalla kivan väriseen lakkapulloon. Lakkojen tikuttaminen vasta olikin oikein hermolomaa! Joskus vaan sattuu käymään niin, että kaikki muu jää kakkoseksi, kun pitää tehdä kynnet!

Kuvien laatua paransi ainakin omasta mielestäni syksyllä valmistunut lightbox, vielä paljon harjoiteltavaa silläkin saralla, mutta parannusta on tapahtunut, ja toivottavasti tulee myös tapahtumaan lisää!

* This year has been mostly learning. Polish collection has grown fastly, and gel nails came on the scene. This hobby has taken me so far, I'm already planning future with these!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti