sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sininen satelliitti


Essence - Edward
Yolizul Fashion - 016
OPI - Alpine snow
OPI - I snow you love me
Depend - 223

MoYou Artis plate 03

Nenä vuotaa, on kylmä ja kuuma eikä aivot muutenkaan pelaa, mutta kynnet piti päästä tekemään! Eilen tosiaan iski tämä ahniinihana räkäflunssatauti minuunkin. Onneksi se ei yleensä paria päivää kauempaa kestä, mutta on se silti aika ilkiä.. 

Ensimmäiset räpellykset eivät ottaneet onnistuakseen. Niistä voi katsoa kuvan tämän linkin takaa mikäli kiinnostaa, mutta varoituksen sana, etteivät ne ole kovin kaunista katseltavaa. Kuten arvata saattaa, ne olivat kynsillä vain muutaman sekunnin sadasosan. Heti en kuitenkaan jaksanut alkaa vääntämään uusia kynsiä vaan kynnet saivat nakuilla hetken aikaa. Uuden inspiraation syttyessä syntyivät sitten nämä, jotka luultavasti pysyvät tasan niin kauan kuin tämä inha tautikin.

Edward vaati peittävyyteen kolme kerrosta. Kuivui sentäs nopsaan eikä raidoittunut tai muutenkaan käyttäytynyt huonosti. Yolizul Fashion glitterlakkaa on kaksi kerrosta, kivsu lakka sekin. Tosin sitä ei paljoa tule käytettyä. Xl-stampperikin suostui yhteistyöhön ja sain jopa leimattua kynsille! Wuhu. Kyllä, runosuoneni sykkii tänään erittäin lujaa ja teksti on erittäin sujuvaa ja soljuvaa (sarkasmivaroitus) mutta kestäkää se. Ei vain kertakaikkiin riitä aivokapasiteetti siihen, että edes yrittäisi saada aikaa järkevän kuuloista tekstiä :D

* Three coat of Edward, two coats Yolizul Fashions glitterpolish. Skittlette manicure, again. Looks like I'm getting flue, bad one, so I obviously do not think at all what I'm writing, just trying to get something out :DD Words are probably totally wrong, but my brains have total blackout right now.4 kommenttia: