maanantai 13. tammikuuta 2014

Glitterpäällyste


Sally Hansen - Sgt. Preppy
Golden rose - Jolly jewels 109

Siitä onkin aikaa kun kynsillä olisi ollut koristuksena pelkkää glitterlakkaa. Tänään kuitenkin huolsin geelikynteni, ja siinä meni taas vaihteeksi muutama tunti että hups vain. Sen kummempia lakkauksia ei sitten jaksanut ruveta vääntämään, joten nappasin yhden käyttämättömänä lojuneen Jolly Jewelsin ja siihen mätsäävän pohjalakan.

Sgt. Preppyäkään ei ole aikoihin tullut käytettyä, ja jälleen järkytyin siveltimestä. Mukavan leveä ja muutenkin oikein sopiva se on, mutta vaatii vähän harjoittelua. Sivellin on jotenkin niin jämäkkä ja sivellinosa on niin lyhyt, että se vaatii oman tekniikkansa ellei halua kaljuja kohtia ja vaaleanpunaisia kynsinauhoja. Peittävyyteen se vaati kaksi kerrosta, eikä kuivumista tarvinnut kauaa odotella. Värikin on tässä vähän jännä, tuollainen likaisen vaaleanpunainen, Jollyn värillinen pohja tosin kynsillä muutti värin, mutta pullossa näyttää kutakuinkin oikean väriseltä.

Tätä Jolly jewels glitteriä en tosiaan ole vielä ehtinyt käyttää, kivan näköinen se pullossa on, vähän samaa näköä kuin OPIn Minnie Stylessä, glitterit vain ovat hurjasti pienempiä, ja tässä tosiaan on se värillinen pohja. Glittereitä ei tarvinnut kalastella, päinvastoin niitä oli suti täynnä ja ennemmin niiden kynsille pääsyä täytyi rajoittaa. Levittyi nätisti ja tasaisesti, kynsillä YKSI kerros, glittereitä sielä siis todella oli.

* I haven't done for a long time nails which only decoration is glittertopper. That has to be change, so I picked one of my unused Jolly Jewels polishes and find a base color for it. This Jolly has colored base, so basecolor need to be close for Jolly's own base. There's only one coat of glitterpolish and two coats of Sally Hansen Sgt. Preppy which is dirty papybink nail polish.2 kommenttia:

  1. Kivat! :) Itselläni on myös tuo jolly jewels, ja se on ihana! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Glittereitä vaan ei välttämättä tarvitsisi tulla niin paljoa, vähempikin riittäisi.. Mutta muuten se on kyllä upeus :)

      Poista