sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Sulkasato


Essence - 149 Hello marshmallow!
Tiia Vanhatapio - Black bird
Tiia Vanhatapio - Mercury
Musta ja valkoinen akryylimaali / Black and white acrylic paint

Aloitin Pinterestissä olevien inspiraatiokuvieni purkamisen (löytyy täältä). Katselin ihan ensimmäisen sinne laittamani kuvan, ja tein sen mukaan. Kuvat poistan sitä mukaa kun niitä "käytän", ja yleensä niistä pääsee linkkiin josta alunperin kuvan olen hakenut, noh ei tällä kertaa, joten ette saa tietää mistä idea alunperin on lähtöisin.

Tälle vuodelle voisin ottaa tavoitteksi opetella suorien viivojen teon... Kyllähän nämäkin kauempaa katsottuna suhteellisen suorilta näyttävät, mutta varsinkin "väärällä" kädellä tehdyt menevät vähän vinoon joka suuntaan. Sulkienkaan teko ei oikein onnistunut, mutta onneksi pinterestin kuvissa on taas piakkoin uudet sulkakynnet, joten voin harjoitella lisää! Toisen käden sulan tein uudestaan varmaan kolme kertaa, ja kun sain sen vihdoin edes jonkin näköiseksi, onnistuin tökkämään kärjen johonkin! Ja nyt siinä on sitten kaunis ryppy. ahnam.

* Started to go through my pinterest inspiration photos (can find here), I delete "used" photos and link you were the inspiration is come from, except this time because the link goes to someone else's pinterest board (I know that't pretty tortuously explained...). I challenge myself to start for the first photo I have added there and do that nail art. Next challenge is to train doing staight stripes...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti