keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Mustikkainen kukka


Golden rose - Holiday 55
Konad - Royal blue
OPI - Alpine snow
Akryylimaalit / Acrylic paint

Ärrr, miks mun kukkaset näyttää aina mustikoilta :DD Okei ei kaikki kukkaset, mutta jos yritän tällaisia kukkia. Siis ei dotting tool kukkia, vaan toisenlaisia. Enosaaselittää. Eniveis, oon siis aikasemminkin yrittänyt vastaavanlaisia kukkia mitä näissä kynsissä, mutta karvaasti sain todeta niiden näyttävän mustikoilta. Nyt kävin samoin, onnessani onnistumisestani esittelin kukkakynttä poikaystävälle joka toteaa, että näyttää ihan mustikalta. Voi sitä tunnetta! Olin ihan arijaoijga. :D

Noh, jos unohtaa niiden näyttävän mustikoilta, ne näyttävät ihan kivalta. Ensimmäisen failauksen huomasin, kun rauhassa levittelin konadin leimauslakkaa kynsille kuin normaalia lakkaa, ihmettelinkin miksi se oli niin paksua. Peitti ainakin hyvin! Eikä loppujenlopuksi kuivumisessakaan paljoa kauempaa mennyt kuin normaalilla lakalla. Toisen failauksen huomasin kuvia katsellessa, toisessa kädessä kukkakynsi on keskisormi, toisessa nimettömässä. Pikkuvikoja!

* Again my flowers look more like a blueberry than flower, argh. If you forget those look like blueberry, they actually look pretty good! 
These nails have couple of fails, firstly I paint one of my nails with Konads stamping polish. At least it cover with one coat! With no problem, and it don't even need much more time to dry than normal polish. Second fail was that in my other hand flowers are at middle finger, and on the other on ring finger, well done me!


6 kommenttia:

 1. Ne vois olla huomattavasti mustikammat :D Kyllä ne ainaki mun silmiin käy ihan kukista eikä marjoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne vain söi parit mustikat ja värjäyty siks..

   Poista
  2. Minkä väriseksi lihansyöjäkasvi muuttuu kun se syö mustikan?

   Poista
  3. Tietenkin oranssinpunakeltaisenharmaaksi, eksäny sitä tienny!

   Poista