tiistai 7. tammikuuta 2014

Tri polish TuesdaysGina Tricot - Aspen gold
W7 - Pillar box red
Technic - Looby lou

Yksi asioista joita yritän tänä vuonna tehdä, on Crumpetin "kolmen lakan tiistai" -haaste. Kutakuinkin säännöt menevät näin:
Joka tiistai kuukauden ajan tehdään tietyillä kolmella värillä lakkaukset (esim. Tammikuussa punainen, oranssi ja keltainen). Enimmillään voi siis kuukauden aikana tehdä 4 lakkausta, mikään pakko ei tietenkään joka viikko ole osallistua. Vähintään yhden lakkauksen tulisi sisältää kaikki kolme väriä, muissa täytyy olla vähintään 2 väreistä. Lisäksi voit käyttää mustaa, valkoista, kultaista, hopeaa ja glitterlakkaa.

Itselleni pistin tavoitteeksi vähintään kahdet kynnet kuukaudessa näillä väreillä, saa nähdä kuinka pitkälle päästään!

Tammikuun värit ovat keltainen, punainen ja oranssi. Idea mulla oli (kerrankin!) valmiina päässä, ja sen mukaan mentiin, ja lopputulos on aika pitkälti juuri sellainen! Epämääräisiä kukkia ja vähintään yhtä epämääräisiä viivoja. Ihanan kirkkaat tämän pimeyden (ja lumettomuuden) keskellä. Ja koska sitä luntakaan ei ole tulossa lähipäivinä, niin tiedä vaikka rupeis kukat kukkimaan tuola pihallakin ;)

*One of the things I'm going to do year 2014, is Crumpets tri polish Tuesdays. You can read more here, if you are part of crumpets groups. I took a target to do at least two manis per month to this challenge, we'll see how far this lasts!

January's colour are yellow, red and orange. I have a plan, and I followed it (for once!). Nails actually are suprisingly close to plan... Love how bright these are!

4 kommenttia:

 1. Hey hii :)

  would you like to participate in a week long nail art challenge

  here is the link :)
  http://www.moonshineandsunlight.com/2014/01/an-invitation-and-announcement-of-nail.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'll check, but probably answer is yes ;)

   Poista