sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tyttömäiset prinsessakynnet


Color Club - She's so glam
OPI - I snow you love me
Barry M - Cyan Blue
Tiia Vanhatapio - Mercury
Technic - Moonlit Jade

Jälleen kilpailukynsiä, tällä kertaa Kynsisirkuksen lakkauskilpailuun synttäri aiheiset kynnet (käykääs äänestämässä lemppareitanne!). Ei näistä niin "synttärit" tulleet, mutta pääasiat löytyvät, vaaleanpunaista ja glitteriä överinä! Kauhunsekaisin tuntein odotin I snow you love me:n poistamista kynneltä, muutamasta blogista kun olen lukenut että ei oikein meinaa lähteä. Yllätyinkin kun se lähti ihan noin vain, yhtä helposti kuin normaali lakka, jollei helpomminkin? Noh, ei haittaa mua! Säästyimpä rasittavalta hinkkausprojektilta.

Raidatkin menivät kutakuinkin suoraan, eikä She's so glam kiukutellut kuten yleensä, sanoisin että paranee vanhetessaan, nyt se jopa peitti kahdella kerroksella eikä jättänyt ikäviä raitoja mitä se ennen teki! Ihan hyvä siis etten laittanut tätä eteenpäin, nyt näyttää pahasti siltä että se pääsee kunnolla käyttöön.

Pyrin myös selittämään itselleni juuri näitä eri termejä, kuten mix and match, skittlette, skittle ja mitä näitä nyt on. Tulin siihen tulokseen, että skittletessä on vähintään 3 (vai kaksi? koska onhan niitä sellaisiakin joissa on vain kaksi keskimmäistä erilaiset..eniveis!) erilaista kynttä, mutta vähintään 2 täytyy olla samanlaisia, kuten vaikka näissä kynsissä. Skittlessä taas kaikki kynnet voi olla ihan mitä tykkää, eikä niiden tarvitse liittyä toisiinsa mitenkään, mix and matchissa kaikki kynnet ovat ikäänkuin "samaa teemaa", esim. sama väri pohjalla tai samantyyliset koristelut. Kertokaa toki jos olen väärässä, näin yritin itselleni näitä selventää :D

* With these I nails I take part to Kynsisirkus -blogs nail art competition, theme was "birthday inspirated nails". Firstly at my mind came glitter and pink, so I started to cover my whole ring finger with I snow you love me polishes glitters.
6 kommenttia:

 1. Millä sä sait poistettua I Snow You Love Me:n kynsiltä helposti? Mulla on ollu hankaluuksia saada ne glitterit pois kynsiltä, lakat lähtee mut glitterit pysyy ku liimattuna :D Eikä foliossa muhittaminenkaan tuo kovin suurta helpotusta asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vain lähti, ilman sen kummempia :D Kyllä mullakin yleensä glitterit jämähtää eikä lähe sitte millään. Johtuiskohan alla olevasta lakasta, että se oli ollu jotenkin erikoinen? Ei, en tiedä :D Voinee myös johtua siitä, että mulla on geelikynnet.

   Poista
 2. Aivan ylisöpöt kynnet!:))
  Olisitko kiinnostunut tekemään blogiini yhden postauksen,vaikka kertoisit itsestäsi ja blogistasi? Jos kiinnostuit niin käy katsomassa lisää blogistani!:)
  http://kynnellekykeneva97.blogspot.fi/2014/01/vierasbloggaaja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Luinkin jo aiemmin blogistasi tästä, mutta henklökohtainen kutsu piristää aina ja asiaa alkaa miettimään ihan eri kantilta. Eli mikäpä ettei! Laitan huomenissa vaikka sähköpostia :)

   Poista