torstai 23. tammikuuta 2014

Snowflakes


Barry M - Blackberry
Gina Tricot - Heavenly stars
Valkoinen akryylimaali / White acrylic paint

Tadaa! Lumihiutalekynnet tälle vuodelle: check. Ei ne nyt ihan onnistunut niinkuin strömssössä, mutta kyllä niistä jopa tunnistaa mitä ne on! Ja se on saavutus se.. Ja nää oli kuitenki ekat lumihiutaleet mitä piirtelin (ja seliseliseli...) :D Ens kerralla oon sit jo tosi hyvä!

Heavenly Stars on jääny aivan liian vähäiselle käytölle, katsokaa nyt mikä upeus! Etäisesti noista sinisistä glitterhipuista tulee mieleen ahniinihana Zoyan Dream. Ja vähän samanlaista syvyyttä näissä onkin, vaaleanpunaisilla vähän isommilla glitterhipuilla höystettynä. Yksinään tätä saisi kerrostaa loppu elämänsä, mutta tummansinisen lakan päällä näyttäisi toimivan paremmin kuin hyvin. Voinen vain kysyä itseltäni, että miksen ole tajunnut kokeilla tätä ennemmin?

* Well, obviously I had to do at least one snowflake nails this year, and here they are. Not actually succeed well, but those can be regonized as snowflakes, and isn't that the most important thing... Well, they were my first snowflakes I do freehanded. Next time I'll be better!


2 kommenttia: