perjantai 3. tammikuuta 2014

Virtual violetChina Glaze - Virtual violet
Orly - Miss conduct

Mulla oli hyvin aikaa tehdä kynnet, joten ihan rauhassa aloittelin ja tein kolmioranskiksen mikä nyt sitten onkaan oikealta nimeltään. Sitten iski blackout, miten ihmees mä nämä koristelen? Etsin netistä vinkkiä ja inspiraatio, mutta ei mitään! Ei kertakaikkiaan mikään mukamas ollut hyvä. Aikani kun olin etsinyt ja tuskaillut, ja kokeillutkin muutamaa koristelua, huomasin että vartti aikaa. nouuuu... Viisi minuuttia meni siihen, että panikoin ja nappasin Miss Conductin, toiset viisi minuuttia että sain edes jonkunmoiset koristelut aikaiseksi, eikä kuvaamiselle sitten oikein jäänyt aikaa. Äkkiä muutamat kuvat ja rukoilut, että ne onnistuivat edes jotenkin.

Kuvista tuli kyllä ihan siedettävät, mutta näistä itse kynsistä en menisi takuuseen.. Välttämättä halusin pitää ranskiksen kolmiomaisena, mutta en vain keksinyt kuinka koristella se niin, etten peittäisi Virtual violetin kauneutta. Noh, kyllä näillä taas hetken menee, mutta huomasin kyllä sen, että kun on kauan (viikon :D) lakkaamatta kynsiä niin ideat ovat vähissä ja taidot ruosteessa. Nyt olin toisaalta 3 viikkoa kaksilla geelilakkauksilla, joista kummatkin olivat aika simppelit. Mutta silti!

Ja kyllä, kynnet vaihtoivat tänään muotonsa manteliksi, rakkautta ♥ Vähän ne vaativat vielä fiksausta, mutta kyllä tämä tästä :)

* I though I have much time to do nails, but after lot of thinking what I'm gonna do I only have fifteen minutes to do nails. Result you can see on photos. Well, not bad for such quickly done nails :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti