torstai 30. tammikuuta 2014

Raw denim blue


Maybelline Colorama - Raw denim blue
W7 - Blue depris
Golden rose - Rich color 42
Konad - Royal Purple

MoYou - Artist plate 03
Niittejä / Studs

Skittlette, vaihteeksi! Ja sinistäkin vaihteeksi :D Tajusin muuten nyt vasta, että tämä leimauslakkani ei ole nimeltään Royal Blue, vaan Royal Purple. Sininen se kyllä on, mutta en sitten tiedä miksi olen aina olettanut sen olleen Royal Blue :D

En vieläkään tule toimeen XL-stampperin kanssa. Nyt olen sentäs sen verran päässyt eteenpäin, että olen ymmärtäny, ettei sitä kuulu painaa läheskään yhtä paljon kun konadin leimasinta! Nyt ne kuviot jo nousee siihen leimasimeen asti... Vähän vajaina, mutta ehkä se tästä.

Molemmat siniset lakat levittyivät nätisti, ja kumpikin olisi pärjännyt yhdellä huolellisesti levitetyllä kerroksella. Mutta koska minä en ole huolellinen, laitoin kaksi. Pikkurillin Blue Depristä on myöskin kaksi kerrosta, konadilla on kuitenkin leimattu vain kerran (ylläri!). Raw denim blue tuntui kuivuvan hieman nopeammin, mutta käytännössä nopeuden erolla ei ollut merkitystä, kyllä ne kummatkin kuitenkin sen verran nopeasti kuivuivat.

* Skittlette, again! And blue nails, again! This month has been full of blue and skittlette nails. Both blue bottomcolors cover with two fast drying coats. Looks like I still do not know how to use XL -stamper, but now I realize I should not push it as hard as konads stamper. Maybe some day I will learn this skill also.2 kommenttia: