torstai 9. tammikuuta 2014

French with a glitter


Essence - Stuck on you
Golden rose - Jolly jewels 102

Vaihteeksi ihan perus ranskista, ihan kiva tälläinenkin välillä. Paitsi että kuten yleensäkin, oli kamala kiire tehdä. Miten onnistunkin aina aloittamaan kynsien lakkauksen silloin kun hetken päästä on kiire? Viihdyin näillä jokatapauksessa parikin päivää, eikä sinä aika näkynyt kulumisesta minkäänlaista merkkiä. 

Mun on pitäny jo hetken aikaa lakkailla Stuck on youlla, ja nyt kun sen yhden kerroksen peittävyyttä ja nopeaa kuivuvuutta tarvittiin, pääsi se kynsillekkin asti. Glitterrajaan päädyin myöskin sen helppouden takia, tosin ei niistäkään ihan sellaiset tullut mitä ajattelin, mutta tarpeeksi hyvät.

Olen yllättynyt, miten hyvin geelirakenne on pysynyt. Aiemmin kun olen lakkaillut enemmän geelien päälle, on päällysgeeli kerros "möykkyyntynyt", tai sillälailla joten vähän lohkeillut, ei tosin ihmekkään sillä läträän asetonin kanssa kuitenkin sen verran paljon vaikkakin pyrin käyttämään asetonitonta poistoainetta. Asetonilla vaan tulee yleensä putsattua reunat ja joskus glittereitä poistelen sen avulla kun eivät meinaa lähteä :D Mutta tosiaan nyt on geelirakenne pysynyt niin hyvänä, että ranskiksiakin voi tehdä hyvillä mielin!

* For a change normal french style manicure. And again I have to rush doing these, how I always succes start polishin when soon is hurry to somewhere. Stuck on you is still one of my favourite polishes, covers with one coat and dries fast, what else could hope for a polish?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti