sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

31 Day Challenge: Day 3 - Feather nail art


China Glaze - White on white
Miyo - Baby Blue   * saatu miitissä Face Helsingiltä
Color Club - She's so glam
Viva la Diva - Transparent disco   * saatu miitissä Viva la Divalta
White acrylic paint

Ylioppilas kirjoitukset vihdoin mun osaltani ohi! Tai siis, oli jo perjantaina. Sen kunniaksi piti sitten tehdä kunnon väripläjäyshemppisglitterkynnet, melkein onnituin. On näis värejä, hemppiksiä sellaisia ja glitteriäkin löytyy. Mun vaivalla rustailemani sulat vaan ei oikein näy. hmph. Muuten sulat kyllä onnistuivat ihan hyvin, harmi kun ette sitä näe, muahaha.

Koko kynnen liukuvärjäystä en ole kyllä aikoihin tehnyt. Nojoo, sen kyllä huomaa lopputuloksesta, ei ole kovin liukuva väriraja ole. Muutenkin liukuvärjäys on jäänyt vähän taka-alalle, lukuunottamatta eilistä hiekkaliukua. Mitämitä täälä tapahtuu, joskus liukuvärjäys oli mun lemppari koristelutyyli enkä oikein muuta tehnykkään?! Samalla kaavalla menivät kyllä ranskalaisetkin manikyyrit, jossakin vaiheessa en muuta tehnykkään ja nyt niitä tulee enään haaarvoin tehtyä, paitsi geelikoristelut teen usein ranskiksena, koska jotenkin yhdistä geelikynnet ja ranskalaisen manikyyrin niin vahvasti toisiinsa :D Nyt mä yritän ahkeroitua liukuvärjäysten, ja ranskisten teossa!

Melkein muisti käytettyjen lakkojen kuvaan ottaa kaikki lakat, chinan white on white sieltä puuttuu. Varmaankin siksi, ettei se paljon tuolta alta näy! Valkoinen kokoliukuvärin alla on ihan ehdoton mulle, en tiä mistä sekin tuli. White on white peitti yhdellä ohuella ja toisella vähän paksummalla kerroksella, vieläkin tykkään enemmän Alpine Snowsta, vaikka useammalta olen kuullut/lukenut etteivät kyseisestä valkoisesta oikein tykkää. Minä tykkään sitäkin enemmän! Tai sitten oon vaan sattunut saamaan harvinaisen hyvän yksilön. :D

* It's been a long time since I've done gradient manicure, and well, that can be noticed :D After a lot of exams, I wanted to do something colorful and glittery, almost succeeded with that. At least in these are colours, and glitter. Feathers are not shown very well, thanks for the glitter on top.


6 kommenttia: