tiistai 25. maaliskuuta 2014

Lilaa rakkautta


Wild&Mild - Desiree
Essence - Julia

Harvemmin tuleekaan lakattua pelkällä glitterlakalla värilakan päälle, yleensä siihen pitää säätää vielä jotain höysteeksi. Tämä pari oli kuitenkin niin herkku ilmankin, enkä oikeastaan keksinytkään mitään päälle, joten sai jäädä näin. Ja eihän sitä nyt joka kerta tarvitse sen kummempia koristeluja keksiäkkään :D

Pohjalla oleva wildmildin lakka on kesän suosikkilakkoja, sittemmin se ei paljoa ole kynsille päässyt, enkä muutenkaan enään niin jumaloi tätä väriä kuin aikaisemmin. Lakka kuitenkin itsessään on oikein sopiva, kaksi kerrosta peittää ja kuivumisen kanssa no problemo. Okei, on tuo väri vieläki aika kiva... Essencen Julia lakkaa on päällä yksi kerros, joten voinen todeta glitterien olevan suhteellisen tiheässä. Peittävää tällä tuskin kuitenkaan saisi ilman kymmentä kerrosta, eikä sitä peittäväksi ole tarkoitettukaan.

* I rarely use only color polish with glitter, usually I have to do something else on top too. This time I decided to use only glitter, and luckily this couple fit's nicely to each others. Desiree is one of my all time favourites polishes, don't know why but somehow it appeals to me.


4 kommenttia: