perjantai 7. maaliskuuta 2014

Water decal love


Leighton Denny - Miss Behavin'
Vesisiirtokuvat / Water decals

Tämän lakan testausta odotin ehkä kaikista innokkaimmin miitistä saaduista lakoista (joten miksen ole kokeillut sitä ennemmin?!), ja hyvin se odotukset täyttikin. Lakka oli aika paksua, ja paksut kerrokset kuplittuivat herkästi, mutta onneksi päällyslakka pelasti. Yhdellä kerroksella pärjäsi vallan mainiosti, mutta epätarkan levitykseni vuoksi kärki jäi vähän kuultamaan läpi, joten näissä kynsissä on kaksi kerrosta. Toinen kerros toi hieman lisää sinisyyttä lakkaan, eikä se ainakaan minua haitannut. Lakka on saatu kynsimiitistä Carpelan Cosmeticsilta.

* My new favourite polish has founded! One fast drying coat would be enough, if you are more careful than I. So I have to apply second coat, which actually makes the color more intensive.Ja voi että miten ihanasti nämä vesisiirtokuvat toimivatkaan! Näiden käyttäminen oli noin miljoona kertaa helpompaa ja hermoja säästävämpää kuin kynsitarrojen. Miksi ihmeessä en ole hommannut tällaisia aiemmin?! Täytyy korjata ja kartuttaa vesisiirtokuvia, ja paljon! Adeninalta ovat nämä ihanat vesisiirtokuvat, ja sieltä onkin vielä viimeiset hetket tilailla alennetuin poistomyyntihinnoin!

* And water decals! Why I haven't tried these before? It was so easy to get these on a right place, and they are more invisible than nail stickers. Only thing I do not like in these, is that white edge on some decals.4 kommenttia: