lauantai 8. maaliskuuta 2014

Teippitaistelu


Attitude - Camisole silk
IsaDora - Chelsea red
Kynsiteippiä

Geelien kasvuraja, mulla vai? Miten nii? Kuinka niin oon muka yrittäny epätoivoisesti peittää sitä lakalla? HÄ? Nojoo, aika kammon näkönen :D Olis vaan pitäny antaa sen kasvurajan reippaasti näkyä! Olis se ainaki paremppalta näyttänyt kuin nuo rajat... 

Mutta keskitytään itse lakkaan, Camisole silkkiin. Tämäkin lakka on saatu miitistä, sponsori toimi Mereneid. Jotenkin tartun näihin miittilakkoihin ihan automaattisesti, eikä vanhoja tulee niinkään käytettyä, eiköhän niitäkin sitten taas kun saan kaikki lakat testattua! Tämä oli jopa yllättävän kiva, ja tämän väristä mulla ei vielä olekkaan, saati sitten foil -koostumuksellisia lakkoja kovin montaa! Foil lakoistahan jää selkeästi siveltimet jäljet näkyviin. Peittävyyden sai kahdella, ihan nätisti levittyvällä kerroksella. Kuivuvuudesta mulla ei ole mitää erityistä sanottavaa, oli kuiva kun tarvitsi olla! Mä lakkaan ensin kumpaakin käteen yhden kerroksen ja sitten aloitan toisen kerroksen, ja kuten moni muukin lakka, oli tämäkin tarpeeksi kuiva toiselle kerrokselle siinä ajassa. 

* Yes, I've desperately trying to cover my gels growing line. May be better to let it be than trying to cover! However, Camisole silk was good polish. It covers with two coat, and dries enough fast. Nothing bad to say about this polish. And the most important, I do not have another polish like this ;)


Ja koristeluiksi pääsi tänään kynsiteippien avulla tehdyt kuviot! Toiseen käteen jaksoi laittaa teipit myös sivuihin, mutta toisen käden kanssa vedin ne ihan vapaalla kädellä, ja eipä ne pahalta niinkään näytä. Osasta jopa vähän paremmalta. Eikä mitää tietoa, miksi päädyin tällaiseen väriyhdistelmään! Saanen kiittää hetken mielijohdetta näistä luomuksista.  Nyt voin hyvillä mielin siirtää teippirullan takaisin nurkkaan (kunnes taas haasteeni loppupuolella joudun sen ottamaan käyttöön.. huoh). Aikamoista taisteluahan tämä näiden kanssa pelleily on, eikä ne viivatkaan lopulta niin suoria ole, ellei ajoita teipin ottamista juuuuri oikein. Epäilen että myös mm. kuun asento vaikuttaa.

Oon tällä hetkellä fyysisesti ja psyykkisesti ja henkisesti ja kaikilla muilla mahdollisilla tavoilla ihan poikki, rankkaa tää lukulomailu. Parhaimmillaan ollut kuusi tuntia päivässä nenä kiinni kirjassa putkeen, ja nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua, että voisi vähä jo rauhoittua. Mutta, ensi viikolla ne yyoot alkaa, ei nyt voi alkaa höllätä! Pari viikkoa kun vielä jaksaisi! Kynsiä en oo tällä viikolla tehny vielä yksiäkään, vieläkin löytyy geeleihin tehdyt mustavalkoiset kynnet jotka julkaisin tiistaina, ja nekin olen tehnyt jo viime viikon lauantaina. Hyhyh, viikko samoilla kynsillä! Onneksi oli näitä muutamia julkaisemattomia jotka pystyi tänne väliin laittamaan :D Ehkä mä jaksan vielä tänään alkaa viilailemaan ja tekemään kynsiä.. Mutta vahvasti epäilen, että seuraavat kaksi viikko tulevat olemaan aaaika hiljaista, tai sitten päinvastoin pyrin välttämään lukemisen keinolla millä hyvänsä = tekemällä kynsiä :D Jää nähtäväksi!

* And how did I ended up to combine this polish with red? Who knows, at least not me. Nail art tapes, juuuuust hate them. Sometimes they consent to work in collaboration, but sometimes I'm very close to throwing them out of the window! Well, now I don't have to use them for a long time! :D

4 kommenttia: