lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vierasbloggaaja: Vive****
Toinen vierasbloggaajakseni suostunut on Vive Pitkät Kynnet -blogista. Hänen blogistaa löydät minun postaukseni, ja tässä on hänen omansa!
Tämän linkin takana postaukseni.

* Another guest blogger on my blog is Vive from Pitkät Kynnet -blog. On his blog is my post and here is hers.
Behind this link is my post.

Mutta, annetaas Vivelle kirjoitusvuoro!

****Olen Vive ja pidän Pitkät Kynnet kynsiblogia osoitteessa www.pitkatkynnet.blogspot.com. Blogini on kynsiblogi, jossa esiintyy myös muita kauneustuotteita. Haluan jakaa kynsienkoristeluniksejä kaikille ja jakaa tietoutta, ettei kynsien koristelu ole vain ammattilaisten käsissä vaan jokainen voi sitä tehdä ja piristää sillä päiväänsä. Tämän takia blogistani löytyy paljon tutoriaaleja ja vinkkejä koristeluun ja kynsien kunnossa pitämiseen.


Kynteni ovat itselleni todella tärkeät. Harrastan ratsastusta omalla ja muiden hevosilla sekä opetan koripalloa ryhmille. Tämän takia on tärkeää, että pidän huolta kynsistäni, muuten ne katkeilisivat jatkuvasti, eivätkä olisi näin pitkät ja vahvat. Samaten lakkojen on oltava kunnossa, muuten ne eivät tukisi kynttä yhtä hyvin. Töissä, käsilaukussani, yöpöydälläni ja kotona työpöydälläni on jokaisessa oma käsirasva, jotta se olisi aina valmiina käytettäväksi.


Olen koristellut kynsiäni jo yläasteelta lähtien ja aina vain innokkaammin. Kotonani on oma kynsipiste, jossa seinällä kynsikaappi, alempana blogini taustakuva tauluna ja pöytä, jonka ääressä kaikki kynsi-ihmeet tapahtuvat. Harva tätä harrastusta ymmärtää, mutta kukaan ei ainakaan suoraan ole paheksunutkaan. Palautetta koristelluista kynsistä tulee yllättävissä paikoissa, kuten bussissa ja hississä. Kynteni ovat saaneet kehuja ihan Australiasta asti kun ystäväni ohimennen näytti blogini Aussipojille. Tärkeintä on kuitenkin, että tästä koko harrastuksesta itse nauttii ja onhan se rentouttavaa kun saa sulkea kaiken ulkopuolella olevan kiireen pois ja keskittyä vain kynsien lakkaamiseen ja pikkutarkkaan koristeluun.


Tällä hetkellä kynsilakkoja on noin 300, eikä loppua näy. Ne mitkä eivät itseäni miellytä, annan pikkusiskolleni, joka myös kynsihöperöitynyt yksilö. On mukavaa kun on muitakin, jotka ymmärtävät kynsilakkojen päälle. Joskus olisi mukava lukijoidenkin kanssa kokoontua lakkailemaan. Muutenhan tämä on melko itsenäistä puuhaa, jos ei erilaisia miittejä ja tapahtumia lasketa. Kuitenkin se tunne kun kynnet on koristeltu, on todella hyvä ja jään aina onnellisena tuijottelemaan kynsiäni, mikä muista talossa asuvista on todella outoa.


Toivon, että jokainen kokeilisi kynsien koristelua. Aluksi voi tuntua, että käsi tärisee valtavasti eikä saa muuta aikaiseksi kuin jonkun viivan, mutta muutamalla harjoittelulla tulee jo paljon taitavammaksi ja se suoran viivan piirtäminen ei todellakaan ole mikään helpoin juttu, jonka takia teen tuton teille, jossa ei ole suoria viivoja ja on tähän vuodenaikaan sopivat. Nämä kynnet voi toteuttaa vain nimettömiin ja lakata loput valkoisella, mustalla tai vaikkapa oranssilla.


Tarvitset mustan ja valkoisen lakan sekä oranssin tai keltaisen lakan. Jos sinulla ei ole dotting toolia, niin pinnikin käy todella hyvin.

Lakkaa kynsi mustaksi ja anna kunnolla kuivua.

Sudi valkoisella pingulle masu kuvan mukaisesti.

Ota paksu dotting tool ja muovialusta. Laita lakkaa muovialustalle ja dippaa dotting tool siihen ja paina kynnelle kaksi valkoista pistettä.

Ota pieni dotting tool ja tee mustat pisteet valkoisten pisteiden sisään.


Kasta ohut sivellin kunnolla oranssiin lakkaan ja maalaa väärinpäin oleva kolmio kuvan mukaisesti ja kynnen kärkeen kaksi puoliympyrää pingviinin räpylöiksi. Laita lopuksi päällyslakkaa tai pikakuivattajaa ja anna kuivua. Nämä kynsillä, päivästäsi tulee varmasti hyvä.


****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti