keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Mosaic Flexy


Viime kerralla kynsiä huoltaessani päätin testata miitissä Elliinalta saatua Mosaicin Flexy geeliä. Käsittääkseni tämä varsinaisesti on geelilakkauksiin tarkoitettu geeli, jonka päälle tarvitsee laittaa vain Flexy top gel, mutta toimii myös geelikynsissä pohjageelinä. Samasta paikasta sain testiin myös Mosaicin Top gelin, joka oli epäonnekseni vähän räjähdellyt matkan aikana eikä itse purkissa ollut enään oikein mitään jäljellä. Samalla kuitenkin testasin sen vähän mitä oli jäljellä, ja kyllä se yksiin kynsiin hyvin riitti, ja eiköhän riitä vielä muutamiin muihinkin :D

Pohjageelinä mulla on aiemmin ollut Mereneidin ja Ndedin vastaavat. Ndedin omasta en oikein tykännyt, turhan karkailevaa mulle. Mereneid on ollutkin ahkerassa käytössä, ja veteleekin pian viimeisiään. Tästä kuitenkin löytyi oiva korvaaja, Flexy on jonkun verran ohuempaa ja juoksevampaa kuin Mereneidin, mutta se ei silti karkaile holtittomasti kynsinauhoille. Tämä myös tasoittuu itsestään paljon paremmin. Jossain vaiheessa varmaankin tilailen flexy topin ja testailen geelilakkausten tekoa näillä tarvikkeilla :)

Top geelistä en oikein osaa sanoa, koska omani oli vastaavassa purkissa kuin tämä, eikä siveltimellisessä pullossa kuten täysikokoinen geeli. Päällysgeelin levittäminen siveltimellä ei ollutkaan ihan mun heiniä :D Kestävyys oli kuitenkin hyvä, ja tätä tarvitsi vain yhden kerroksen kun Mereneidin päällysgeeliä tarvitsee kaksi kerrosta tai rakenne alkaa halkeilemaan kynsilakapoistoaineen vaikutuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti