maanantai 17. maaliskuuta 2014

Areej
Zoya - Areej
Essence - Stamping polish Black
MoYou - Scholar collection 04

Areej pääsi jälleen koristamaan kynsiäni, rakkautta ellen sanoisi. Vaikka tosiaan, mullahan näitä tämän värisiä oli jo ennestään... Silti tämä on rakkautta! Vieläkin lakka peitti kahdella kerroksella, ja kuivui ihan kiitettävän nopeasti. 

Ja hei, mulla on lyhyet kynnet! No okei, ei nämä nyt ehkä ihan lyhyetlyhyet ole, mutta edellisiin verrattuna tosi lyhyet! Lyhennyksen syynä ovat alkavat työt kirjoitusten jälkeen, periaattees olisin kai voinut pitää pitkiäkin, mutta totesin kuitenkin, että helpommalla pääsen kun lyhennän. Ja eikös se niin mennyt, että vaihtelu virkistää! Muutama tunti lyhennyksen jälkeen olin kyllä suurinpiirtein kauhuissani ja sitä mieltä, ettei tästä tule yhtään mitään näin lyhyiden kanssa, mutta nyt mieleni alkaa jo muuttua. Ehkä vähän jopa tykkään näistä lyhyistä kynsistä. Saampa ainakin testata uusia bundle monsterin laattoja! Eli leimauksia tullaan varmasti näkemään rrrunsaasti ;)

* Areej gets on to my nails again! Just love this. Besides it has amazing color, it covers with two coat and dries fast! Can I expect more for a nails polish. And yes, I have short nails! Well, those are not shortshort, but for me they are really short. It takes a while to get used to these... Now I can test my new bundle monster stamping plates, so I guess you will see a lot stamping manicures in near future ;)

6 kommenttia: