keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Distressed frenchEssie - Naughty Nautical
Essence - Upper green side
Tiia Vanhatapio - Moss
Tiia Vanhtapio - Black bird

Saimpas kokeiltua distressediä kaikille kynsille, tosin vieläkään en ihan niinkuin ajattelin. Lakatessa sain idean, että tekisinkin distressedin vain kärkiin. Aika... jämerä lopputulos. En ole oikein vielä päässyt lopputulokseen tykkäänkö vähän vai paljon. Empä ole ainakaan törmännyt vastaaviin! :D

Tämän enempää en nyt satuile, täytyy lukea matikkaa! Ja itseasiassa, kun tämä postaus pääsee ilmoille, aloitan matikan yyoon.. Hrr! Eikä mikä tahansa matikka, vaan se pitkä matikka ;) Kyllä, piti mainita sekin.

* Finally I tried distressed manicure for every nails. Well, obviously not as I though firstly. When polishing, I get an idea to do distressed only on free edge, except for accent nail. I haven't decided yet do I like these a little or a lot.


Ja vielä Naughty Nautical yksistään. On se vaan niin nätti! Ja rrrakastan tuota Essien lähes huomaamatonta hopeaa shimmeriä!

* And here's the bottom color, Essie - Nauhty Nautical. So pretty! And I love Essie's almost transparent little silver shimmer!

2 kommenttia: