maanantai 24. maaliskuuta 2014

Lumene Dip to remove


Jep, toimii! Pientä viimeistelyä tarvitsee tehdä tavallisen vanulapun ja poistoaineen kanssa, mutta suurimman osan tämä kyllä poistaa oikein mallikkaasti. Purkin kyljessä luvattu "pari pyöräytystä" ei ihan täyty, vaan sormea täytyy kyllä pyöritellä ja painella aika runsaastikkin tuola putelissa. Ylemmässä kuvassa pyörittelin ehkä jonku 4-5 kertaa, toisessa kuvassa pari lisää. 

Negatiivisena asiana täytyy sanoa purkissa olevan poistoaineen haju! Ihan järkyttävä. Varsinkin kun sitä vähänkin kauemman joutuu haistelemaan niin rupeaa ihan nenään sattumaan :D Toinen asia on, että nestettä on putelissa vähän turhan paljon. Jos poistaessa erehtyy vähäänkään kallistamaan purkkia, nestettä valuu pitkin pöytiä erittäin helposti. Sormen kun purkin pohjaan asti laittaa niin on puoleen väliin sormea poistoainetta!

Ite oon tykästynyt tämän putelin käyttöön aina viimeistelevänä poistajana, koska se poistaa hyvin yksittäiset pinttyneemmät glitterhiukkaset tai muut lakkapalaset jotka syystä tai toisesta eivät vanulapun kanssa poistu yhtä helposti, eikä nesteen hajua tarvitse silloin tuoksutella kovinkaan kauaa.

Näkyy muuten hyvin kuvassa tuo muotilla pidennetty kynnen osuus, joka on siis läpinäkyvä :D

* Rewiewin Lumene Dip to remove polish bottle. Smell = shocking, liquid = too much. Otherwise, cool stuff!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti