perjantai 14. maaliskuuta 2014

Oy-another polish joke!OPI - Oy-another polish joke!
Zoya - Areej
Konad - Black
Dotting tool

Tässä on nyt ollut muutamia hemppiskynsiä viimeaikoina, jota tarve kirkkaille ja varmasti näkyville kynsille oli suuri! Väreiksi valikoituivat tumma pinkki ja keltakultainen käyttämättömien lakkojen laatikosta, ja koristeluiksi mitä muutakaan kuin leopardikuvio! Siitäkin on jo aivan liian kauan kun viimeksi leopardeja on kynsillä näkynyt :D

Tikutuksen perusteela osasin odottaa, ettei tämä kultainen OPIn lakka ei peitä, mutta bongasin kuitenkin kuvia joissa tätä oli käytetty ihan vaan yksinään. Päätin sitten kokeilla montako kerrosta peittävyyteen tarvitsisi, ja neljä se tarvitsi. Kuivui kyllä ihan tuhottoman hitaasti! Ilman sen suurempia lakkavaurioita kuitenkin selvittiin, vain oikean käden keskisorme sai pienen kolauksen.

Areej oli onnekseni oikein laadukas yksilö. Kahdella mukavasti levittyvällä kerroksella sai hyvän peittävyyden, ja tämä kuivui sadasosassa verrattuna OPIn kuivumisvauhtiin. Lisäksi, mulla on joku ongelma tän väristen lakkojen kansssa, nyt mulla on kolme käytännössä dupea, Essien Big Spender, Orlyn Samba ja tämä Zoyan Areej. Orly on ehkä piirun verran vaaleampi ja Essie vähän, siis ihan vähän violetihtavampi. Mutta, yhdestäkään en suostu luopumaan! Kaikki ovat priimaluokkaa, ja kaikkia tulee käytettyä eri tilanteissa, joten kyllä niissä jokin tiedostamaton ero täytyy olla!

* I've got couple more neutral nail art for last few days, so I obviously needed to do something bright! This time I chose Zoya Areej and OPI OY-another polish joke! -polishes. I was hoping that polishjoke will cover itself, but now I have to admit, it wont until fourth coat, and it dries slowly as hell! God it takes plenty of time to dry. That's why I wanted to do simple nail art, and what would be better than leopard print! 


6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet. :) Nätit värit.

  VastaaPoista
 2. Okei, nyt mä uskon että siinä on leoprintti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huva! Se on kyllä niin huomaamaton ettei siihen välttämättä kiinnitäi huomiota.. :-D

   Poista