torstai 20. maaliskuuta 2014

Spring green!


Barry M - Spring green
Gina Tricot - Salt & pepper
Konad - Pearl White
Konad - Black
MoYou - Pro collection 11

Yhdet pitkille kynsille tehdyt lakkaukset olivat vielä julkaisematta!  Syynä on se, että nämä kynnet pääsivät osalliseksi AllaModan kynsikilpailua! Suosikkiaan saa käydä äänestämässä heidän facebook sivuillaan tykkäämällä lemppareista tai heidän blogissaan kommentoimalla, ja näitä kynsiä voi äänestää suoraan tykkäämällä tästä kuvasta!

Kävin joku aika sitten tutkimassa mitä lakkoja Pesukarhuseni lakkalaatikkoon oli ilmestynyt (ja söin samalla itseni puhki, vieläkin on maha täynnä suklaista piirakkaa ja viinirypäleitä!). Kynsille pääsi iiiiiihana Barry ämmän vihreä lakka, ja jaksan ihmetellä miksei multa vieläkään löydy rehellisen vihreää lakkaa. Vaaleanvihreä, tummanvihreä, sinivihreä, shimmerivihreä ja glitterivihreä kyllä löytyvät, mutta ei vihreäävihreää! Ne muutamat kerrat kun olen yrittänyt tilata itselleni vihreää lakkaa, on se ollut loppu tai jokin muu ongelma ollut. murräyh. No, onneksi löytyy edes yksi lakkahuuruja rakasta ystävä, niin ei tartte sitten jatkossakaan huolehtia etteikö kynsillä näkyisi vihreää lakkaa. Kätevää!

Alunperin tarkoitus oli vain kokeilla Salt & Pepperiä ja todeta onko se mustavalkoglitter oikeasti niin ihana (pst, on se), mutta suurena yllätyksenä päätinkin sitten vielä vähän leimata, tai oikeastaan leimata tuplasti! Yllättävän hyvin tuo tuplaleimauskin onnistui, vaikkei nuo kuviot nyt läheskään kohdakkain olekkaan, joissakin kuvio on ihan väärinpäin mutta eipä sitä huomaa! Onneksi kuvio on muutenkin tuollainen sekasikiö.

* Why I don't have any greengreen polish?! I got light green, dark green, shimmery green, glitter green... but not GREEN. Luckily I have a friend, who does have green polish... And I'm lucky enough to wear it on my nails and show it to you today! For the first time I decided to try stamping, douple! Not perfect, but at least it looks good and luckily the figure is enough unclear...


2 kommenttia: