sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

I he(a)rd that I'm not lion


China Glaze - I'm not lion
China Glaze - I herd that

Ha, vitsi mikä otsikon keksinnän taituruus. :DD

Mutta niin, kynnet. Yritin tehdä jotain neutraalia, mutta kappas vain ja kuinkas kävikään. Väri on ehkä joo suhteellisen neutraali, mutta yltiöpäiset glitterit jotka hehkuvat kaikissa sateenkaaren väreissä, eivät välttämättä ole ihan se neutraalein vaihtoehto. Empäs kuitenkaan pysynyt pitämään näppejäni erossa näistä ihanuuslakoista, joten pakkohan niitä oli kynsille saada! Ja vooo kun ne ovat ihania! Yksin ja erikseen.

Aluksi tein glitterliukuvärjäyksen I'm not lionilla ja töpöttelin lopuksi vähän oranssisuutta ja tummuutta I herd thatista. Pikkuhiljaa alkaa muistua mieleen nuo liukuvärjäysniksit meikkisienellä... Pitkän aikaa kun tehnyt geelikynsiin glitterliu'ut irtoglitterillä ja siveltimellä niin vähän meinaa olla hukassa kuinkas näitä tehtiinkään.

* Need to get this lovely polishes on my nails right away, even though I was planning neutral nails this time. Neutral look won't actually succeeded because these has a lot of amazing glitter that shines in every colour of rainbow! It's been a while since I'm doing glitter gradient with polishes, usually I do it with bulk glitter and brush, so I was pretty lost how to do glitter gradient with makeup sponge :D But I feel like I succeeded pretty well, 'cause I love these nails!6 kommenttia:

 1. Lienee siis tuo I'm Not Lion se hallitsevampi lakka tässä manissa? Näyttää nätiltä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! I herd thatista tulee tuo pieni oranssi vivahteisuus :) Kiitos!

   Poista
 2. Haha, ihana tuo otsikko. :D

  Ja tosi nätit kynnetkin. Vähän tulee olo, että nuo lakat tarttis omaankin laatikkoon. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin keksin muuta kuin "glitterranskis" "glittergradient" :D
   Ne on kyllä ihan mahtilakkoja! Oon vaikka kuinka kauan niitä kuolannut itselleni... Ja kun muka hyvä tilaisuus tuli, niin täytyihän se käyttää hyödyksi! *materialismionnellisuus*

   Kiitos kommentistasi! :)

   Poista